ماهان شبکه ایرانیان

کج سلیقگی در جانمایی قبرستان پرند/ نادیده گرفته شدن مسافران و گردشگران خارجی از سوی مسئولان

در حالی قرار است در ورودی شهر پرند، یک قبرستان احداث شود که فرماندار رباط کریم هم به تلخ کامی مردم از این تصمیم اعتراف کرده است.

کج سلیقگی در جانمایی قبرستان پرند/ نادیده گرفته شدن مسافران و گردشگران خارجی از سوی مسئولان

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، احداث شهر پرند در جنوب تهران و در نزدیکی شهرستان رباط کریم از سال 73 آغاز و روز به روز بخشی از آن تکمیل شد.

یکی از مواردی که این شهر در سه دهه گذشته از آن بی بهره بوده و از هفته پیش کلنگ ساخت آن به زمین خورده، قبرستان است.

ساکنین این شهر طی سال‌های گذشته مردگان خود را در بهشت زهرا (س) یا شهر‌های همجوار خاکسپاری می‌کردند و حالا که کلنگ ساخت قبرستان پرند به زمین خورده، مردم این شهر با تأکید ضرورت ایجاد قبرستان، نسبت به جانمایی آن اعتراض دارند.

محل ساخت قبرستان پرند، در ورودی این شهر و در مسیر فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) به سمت ساوه است.

جایی که محل عبور مسافران و گردشگران خارجی است، به محلی تبدیل می‌شود که آن‌ها در ابتدای ورود به ایران تماشاگر گریه و شیون مردمی خواهند بود که در داغ از دست دادن عزیزانشان با لباس‌های سیاه و خاک گرفته بر سر خود می‌کوبند و برخی هم بیخود شده از خود تلاش می‌کنند دیگران را کنار بزنند و به سوی قبر عزیز خود بروند.

سید مهدی ساداتی فرماندار رباط کریم در خصوص احداث آرامستان در پرند گفت: در هفته دولت بنا به مطالبه گری مردم، عملیات اجرایی این مهم در فاز صفر آغاز شد.

فرماندار رباط کریم افزود: علی رغم تلخی ذائقه مردم باید بیان کرد، جانمایی ایجاد گورستان و آرامستان در شهر پرند با حمایت مسئولان مربوطه دیده شده و با وجود مغایرت‌ها برای واگذاری زمین، اما فضای مطلوبی برای این مهم در نظر گرفته شده است.

قبرستان پرند 60 هکتار مساحت دارد که 5 کیلومتر از ورودی جنوبی پرند و 200 متر از جاده قدیم تهران-ساوه فاصله دارد و 59 هزار واحد قبر ظرفیت دارد.

فعالیت کودکانی که در آینده در حاشیه این مسیر اقدام به فروش گل خواهند کرد، قطعا چهره زشتی از کشورمان را برای کسانی که در حال ورود به ایران هستند، ترسیم خواهد کرد.

اجرای این طرح در شرایطی شروع شده که فرماندار رباط کریم هم به تلخ کامی مردم پرند به خاطر اجرای این طرح اعتراف کرده است.

یکی از شهروندان ساکن پرند در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بدترین جای ممکن برای این کار انتخاب شده است.

او افزود: بخشی از این قبرستان روبروی کارونسرای تاریخی سنگی و در ورودی رباط کریم به پرند است.

ظاهرا شهر پرند در آستانه ورود به ماجرا‌های تازه است، چنانچه یک ماه پیش، حسن نوروزی نماینده رباط کریم و بهارستان در مراسم بهره برداری از پروژه‌های شهری پرند که با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران برگزار شد، گفت: مردم شهر جدید پرند خواستار تبدیل آن به بخش هستند و برای تأمین الزامات قانونی این مطالبه، 2 روستا از استان مرکزی و هفت روستا از رباط کریم را به محدوده پرند ملحق کرده‌ایم و اکنون شرایط لازم برای تبدیل آن به بخش فراهم شده است.

با این حال محسنی بندپی استاندار تهران گفت: اینکه چند روستا به یک شهر ملحق شود، نمی‌تواند دلیل کافی برای تبدیل شدن آن منطقه به بخش باشد.

وی تأکید کرد: بر اساس قانون می‌توان از محدوده خود شهر رباط کریم، چند روستا را به این شهر اضافه کرد تا شرایط برای تبدیل به بخش شدن آن فراهم شود، اما نمی‌توان از محدوده جغرافیایی و سیاسی تعیین شده برای استان دیگری در این زمینه بهره گرفت.

مباحث مربوط به تبدیل «شهر پرند» به «بخش پرند» در حالی از سوی نماینده رباط کریم به بهانه درخواست مردم، مورد تأکید قرار گرفته که مردم این شهر با چنین طرحی مخالف هستند.

به نظر می‌رسد، جریانی در شهر پرند به نام خواسته‌های مردم، در حال پیش بردن منافع خود هستند و اقدامات آن‌ها نه تنها گره‌ای از مشکلات مردم پرند باز نمی‌کند، بلکه بر مشکلات آن‌ها هم می‌افزاید.


بیشتر بخوانید


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان