طرز تهیه مربا عناب خوش طعم با دو روش خانگی

انواعی از مربا ها، وعده های غذایی ما را در عصر و صبح تامین می کنند که باید از نظر خاصیت در سطح بالایی قرار گرفته باشند. عناب از دیگر میوه های پر خاصیت است که تهیه آن به صورت مربا بسیار توصیه شده است. برای آموزش طرز تهیه مربا عناب کلیک کنید.

طرز تهیه مربا عناب خوش طعم با دو روش خانگی

عناب از میوه های پر خاصیت است که مصرف آن به صورت سالم، دمنوش و مربا می تواند تاثیرات بسیار مفیدی برای عملکرد های بدن در پی داشته باشد.

در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه مربا عناب را به 2 دستور طبخ خوشمزه برای شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه مربا عناب

طرز تهیه مربا عناب

برای طبخ این مربای خوشمزه و پر خواص می بایست، موادی را که در ادامه نام برده ایم آماده کنید.

  • مواد مورد نیاز

  1. 250 گرم عناب
  2. 500 گرم شکر
  3. 2 پیمانه آب
  4. 2 تکه چوب دارچین
  5. 1 قاشق غذا خوری آبلیمو
  • نحوه طبخ

  1. در ابتدای تهیه این مربای خوشمزه، می  بایست عناب ها را به مدت 6 ساعت در آب قرار دهید تا به خوبی خیس بخورد.
  2. پس از آن هسته را از عناب ها خارج کنید و به همراه مقدار مشخص شده شکر درون قابلمه بریزید.
  3. قابلمه را به روی حرارت ملایم قرار دهید و آب را نیز به آن اضافه کنید.
  4. مواد را برای حل شدن شیرینی به خوبی هم بزنید.
  5. پس از جوشیدن عناب ها، تکه چوب های دارچین را نیز اضافه کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز به رویش قرار دهید.
  6. مقداری از حرارت کم کنید تا عناب ها به خوبی پخته شوند.
  7. در ساعت های پایانی طبخ مربا، آبلیموی تازه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مقداری دیگر با یک دیگر جوش بخورند.
  8. حالا حرارت را خاموش کنید تا مربایتان مقداری سرد شود.
  9. آن را به ظرف های شیشه مخصوص انتقال دهید و سپس درون یخچال به نگهداری از آن بپردازید.
  10. مربای عناب شما آماده می باشد، آن را در وعده های صبح و عصر به صورت دلخواه میل کنید. نوش جان

طرز تهیه مربا عناب به چه صورت است؟

طرز تهیه مربای عناب به همراه هل

دیگر دستور پخت از مربای عناب، طبخ آن به همراه هل است که در ادامه مطلب مواد آن گفته شده است.

  • مواد مورد نیاز

  1. 250 گرم عناب خشک
  2. 500 گرم شکر
  3. نصف قاشق چایی خوری هل
  4. 3 پیمانه آب
  5. 4 قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه
  6. 2 قاشق سوپ خوری پوست رنده شده لیمو ترش
  7. میخک به مقدار دلخواه
  • نحوه طبخ

  1. در اینجا نیز باید عناب ها را از شب قبل درون آب به خوبی خیس کنید.
  2. آن را درون صافی ریخته و هسته ها را به خوبی جدا کنید.
  3. در ظرفی دیگر شکر را به همراه آب به روی شعله قرار دهید تا شیرینی به خوبی حل گردد.
  4. حالا عناب را درون قابلمه و به همراه محلول شیرینی بریزید تا در حرارت ملایم به خوبی پخته شود.
  5. پس از آن که شهد مربا به خوبی قوام آمد، آبلیموی تازه را به همراه پوست لیمو ترش به آن اضافه کنید تا مقداری دیگر با یک دیگر پخته شوند.
  6. حالا میخک را به همراه هل به مواد اضافه کنید و با یک دیگر هم بزنید.
  7. پس از آن که عناب ها به خوبی نرم شدند، مربا را از حرارت بردارید تا با دمای حیاط یکسان گردد.
  8. مربای عناب هل را درون شیشه های مورد نظر بریزید و درون یخچال نگهداری کنید.
  9. امیدواریم از میل این مربای خوشمزه لذت ببرید، نوش جان.

آشنایی با نحوه طبخ مربای عناب

اگر از مطالعه این بخش از مجلات آشپزی در کنار ما لذت بردید، می توانید با کلیک به روی دیگر مطالبی همچون طرز تهیه مربای گل گاو زبان، تهیه مربای چغندر و طبخ مربای گل محمدی باری دیگر با ما همراه شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان