طرز تهیه توپک برنجی خوشمزه و محبوب با دو دستور مختلف

برای تهیه سفره ای رنگین و زیبا برای کودکان که بیشتر از قبل به سرو غذا ترغیب شوند، می توانید از فینگر فود های رنگی و خوشمزه استفاده کنید. برای آموزش طرز تهیه توپک برنجی در این بخش از مجله آرگا با ما همراه شوید.

طرز تهیه توپک برنجی خوشمزه و محبوب با دو دستور مختلف

امروزه فینگر فود ها در سفره های غذایی از جایگاه به خصوصی برخوردار شده اند. این غذا های کوچک و خوشمزه سبب بخشیدن رنگ و بویی دیگر به وعده های غذایی تان می شوند که در مهمانی ها و یا جمع های خانوادگی خود می توانید به تهیه این وعده های خوشمزه غذایی بپردازید.

اگر کودک دلبند شما نیز به هنگام سرو غذا، به فکر ایجاد دردسر و اجتناب از میل غذا می باشد، توصیه می شود این غذای خوشمزه و زیبا را طبخ و فرزندتان را نیز به سرو آن ترغیب کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه توپک برنجی را با 2 دستور پخت متفاوت از یک دیگر به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه توپک برنجی به چه صورت است؟

توپک برنجی

در ابتدا، تهیه این غذا برای بسیاری از افراد مشکل در نظر می آید، اما گفتنی است که با طی مراحل به مراتب آسان می توانید میان وعده ای خوشمزه طبخ کنید که خود و کودکانتان از آن سیر نشوید. قابل به ذکر است که توپک برنجی متعلق به ایتالیا می باشد که در گویش محلی به آن آرانچینی نیز می گویند. همچنین برای طبخ، دستور پخت های بسیاری وجود دارد که ما یکی از آسان و خوشمزه ترین آن را برای شما گرد آورده ایم. از این رو برای مطالعه طرز تهیه توپک برنجی می بایست ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

طرز تهیه توپک برنجی

در ابتدای آموزش این غذای خوشمزه، باید موادی را که در ادامه مطلب نام برده شده است را آماده کنید.

  •  مواد مورد نیاز

  1. 500 گرم برنج
  2. 300 گرم گوشت گوساله (ترجیحا چرخ شده)
  3. 200 گرم پنیر موزارلا (ترجیحا خرد شده)
  4. 200 گرم گوجه فرنگی (ترجیحا پوره شده)
  5. 150 گرم نخود فرنگی (ترجیحا آبپز شده)
  6. 100 گرم پنیر پارمزان (ترجیحا رنده شده)
  7. 3 عدد تخم مرغ
  8. 2 لیتر استاک سبزیجات
  9. 2 عدد پیاز (ترجیحا خرد شده)
  10. روغن زیتون به مقدار لازم
  11. نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  12. زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
  13. آرد به مقدار لازم
  14. پودر سوخاری به مقدار لازم
  15. روغن به مقدار لازم

آشنایی با طرز تهیه توپک برنجی خوشمزه

  • دستور پخت

  1. در مرحله ابتدایی 1 عدد از پیاز های خرد شده را درون مقدار کمی روغن زیتون سرخ کنید.
  2. پس از طلایی رنگ شدن پیاز ها، برنج را به آن اضافه کنید و دقایقی با یک دیگر تف دهید.
  3. 1 پیمانه از استاک سبزیجات را به مواد اضافه کنید و کمی صبر کنید تا به خوبی بخار پز شوند.
  4. پس از تبخیر استاک، 1 و نیم لیتر باقی مانده را نیز به آنان اضافه کنید.
  5. مواد را با یک دیگر هم بزنید، تا برنج به خوبی نرم و پخته شود.
  6. پس از تبخیر دو مرتبه استاک سبزیجات، زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و سپس با یک دیگر مخلوط کنید.
  7. حرارت شعله را خاموش کنید.
  8. به هنگام گرم بودن مواد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و پس از ترکییب یک دیگر، مقداری صبر کنید تا خنک شوند.
  9. حالا دیگر پیاز خرد شده را باری دیگر با مقدار کمی روغن زیتون تف دهید و گوشت چرخ شد را نیز به آن اضافه کنید.
  10. گوشت و پیاز را به خوبی با یک دیگر تف دهید تا پختگی در آن احساس شود.
  11. 1 دوم پیمانه از استاک سبزیجات را به مواد اضافه کنید و تا تبخیر شدن آن به هم زدن مواد ادامه دهید.
  12. حالا در این مرحله گوجه فرنگی پوره شده، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.
  13. مواد درون تابه را به مدت 10 الی 1 دقیقه به روی حرارت ملایم شعله قرار دهید.
  14. در دقایق پایانی نخود فرنگی پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید و پس از کمی ترکیب مواد، شعله را خاموش کنید تا سرد شود.
  15. حالا در این مرحله نیز گلوله ای از برنج را در کف دست خود پهن کنید و مقداری از مواد تهیه شده با گوشت را به همراه 1 الی 2 ورق از پنیر موزارلا درون برنج های گرد شده قرار دهید.
  16. روی مواد را نیز با برنج بپوشانید، به طوری که دایره ای کوچک شکل داده شود.
  • سرخ کردن توپک برنجی

  1. در ابتدای سرخ کردن توپک های برنج باید، آنان را در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ های زده شده، آغشته کنید.
  2. حالا توپک ها را درون پودر سخاری نیز بغلتانید و سپس درون تابه برای سرخ شدن قرار دهید.
  3. پس از آن که توپک ها به رنگ طلایی در آمدند، درون حوله های کاغدی قرار دهید تا به خوبی روغن آنان گرفته شود.
  4. توپک شما آماده سرو می باشد، آنان را درون ظرف های مورد نظر با چینش دلخواه بچینید و سپس میل کنید. نوش جان.

طرز پخت توپک برنجی مغز دار

در ابتدای تهیه این دستور پخت از توپک برنجی، باید موادی را که در ادامه ذکر شده است، آماده کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه توپک برنجی

  1. 1.4 پیمانه از پنیر موزارلا (ترجیحا رنده شده)
  2. 3 پیمانه پوره سیب زمینی
  3. 2 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان (ترجیحا رنده شده)
  4. 2 قاشق سوپ خوری جعفری (ترجیحا خرد شده)
  5. 1 پیمانه برنج (ترجیحا پخته شده)
  6. 1.2 پیمانه کنگر (ترجیحا خرد شده)
  7. 2 قاشق سوپ خوری نخود فرنگی (ترجیحا پخته شده)
  8. 2 عدد تخم مرغ
  9. 1.3 پیمانه آرد سفید
  10. 2 قاشق سوپ خوری آب
  11. 1 الی 2 پیمانه پودر سوخاری
  12. روغن به میزان لازم
  13. نمک و فلفل به میزان لازم
  • دستور پخت

  1. در ابتدا و برای تهیه مواد میانی می بایست؛ پنیر موزارلا، کنگر، نخود فرنگی، جعفری، برنج، پنیر پارمسان را درون میکسر ریخته و با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید.
  2. نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم درون مواد اضافه کنید و باری دیگر با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید.
  3. مواد را درون ظرفی بزرگ ریخته و به کناری قرار دهید.
  4. در ظرفی دیگر پوره سیب زمینی را به همراه 1 عدد تخم مرغ با یک دیگر ترکیب کنید.
  5. پوره ها را به اندازه یک دایره کوچک درون دست خود قرار دهید و آنان را به خوبی پهن کنید.
  6. مواد ترکیب شده را درون پوره ها قرار دهید و سپس به روی آنان را بپوشانید.
  7. حالا برای سرخ کردن پوره ها، می بایست در ابتدا درون آرد، و بعد تخم مرغ و سپس پودر سوخاری بغلتانید.
  8. تابه را به روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید.
  9. توپ پوره ها را درون روغن قرار دهید و به خوب سرخ کنید.
  10. پس از سرخ به روی پارچه های کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
  11. توپک برنج شما آماده سرو می باشد، آنان را درون ظرف های مورد نظر بچینید و از میل آن لذت ببرید. نوش جان.

آشنایی با توپک برنجی

نکات تکمیلی

  1. قابل به ذکر است که در ازای استاک می توانید از آب نیز استفاده کنید.
  2. همچنین برای تهیه استاک می توانید از سبزیجاتی همچون هویج، کرفس، پیاز، برگ جعفری، قارچ، سیر، برگ آویشن استفاده کنید. برای این کار باید هر یک از سبزیجات دلخواه را درون ظرف با مقدر کمی آب بجوشانید.
  3. گفتنی است که در طرز تهیه توپک برنجی با توجه به ذائقه شخصی و طبع هر یک از اعضای خانواده، می توانید از ادویه های طعم دهنده متفاوت استفاده کنید.
  4. توجه داشته باشید که مواد به خوبی حالت چسبندگی را دارا باشند و پس از تشکیل دایره نیز انسجام خود را حفظ کنند تا در روغن از یک دیگر باز نشوند.
  5. برای جلوگیری از باز شدن مواد، می توانید گلوله ها را پس از شکل دهی، درون سینی برای سپری دقایقی قرار دهید تا مواد به خوبی خود را بگیرند.

اگر از مطالعه این بخش از مجله آشپزی لذت بردید، می توانید با کلیک به روی دیگر مطالبی همچون  طرز تهیه کوفته انار و تهیه کوفته سبزی باری دیگر با ما همراه شوید، تا با آموزش هریک از آنان هنر آشپزی خود را به کار گیرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان