امروز می خواهیم شما همراهان محترم را با طرز تهیه مربای سیب و هویج آشنا کنیم که بتوانید آن را با عطر و طعم متفاوت در کنار خانواده تان تجربه کنید و از آن لذت ببرید و از پخت آن نهایت استفاده را ببرید . مربای هویج و مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار در ایران هستند که طعم بسیار خوبی دارند. مربا سیب هویج به خاطر دارا بودن ویتامین برای بدن بسیار مفید است و نیز طعم بسیار خوبی را داراست .
مواد لازم :
- هویج : 2 کیلو
- سیب : نیم کیلو
- شکر :2 کیلو
- خلال بادام و پسته : 3 قاشق غذا خوری
- هل سابیده و کوبیده شده : 1 قاشق چای خوری
- آب : 2 لیوان
- گلاب : 1 سوم پیمانه
- پوست پرتقال رنده شده : مقداری
طرز تهیه مربای سیب و هویج :
ابتدا برای تهیه مربای سیب و هویج که از 2 نوع میوه مختلف تهیه می شود باید در نظر گرفت که این 2 نوع میوه در کنار هم مزه خوب و عالی و طعمی دلنشین به مربای ما میدهد . ابتدا برای درست کردن این مربای خوشمزه هویج را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال درشت در می آوریم .
البته رنده کردن با رنده درشت یا ریز بستگی به سلیقه و نظر شما دارد . سپس هویج را در ظرفی ریخته و سیب های رنده شده و آب را به آن می افزاییم. و همچنین میتوانید شهد مربا را مانند نمونه به صورت مخلوط شکر و آب جدا گانه بجوشانیم. بعد از رقیق شدن مواد را اضافه کنیم.
در مرحله بعدی طرز تهیه مربای سیب و هویج, ظرفمان را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .
شکر را به موادمان که بر روی شعله قرار دادیم اضافه می کنیم و سپس کفی که در روی مربای ما به وجود می آید را بر می داریم و هل را برای معطر شدن به آن اضافه کرده و خوب که مربای ما جوشید و جا افتاد از آخر به آن گلاب و پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را اضافه می کنیم .
دستور تهیه مربای سیب، به و هویج
مربای به هویج و سیب مربایی عالی و خوشمزه برای صبحانه می باشد که علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، سرشار از ویتامین های مختلف می باشد، در ادامه دستور تهیه این مربای لذیذ و خوش عطر را در اختیارتان قرار می دهیم.
مواد لازم
- هویج بزرگ/ 3 عدد
- سیب متوسط/ 2 عدد
- به نسبتا بزرگ/ یک عدد
- شکر/ 3 تا 4 لیوان
- آب/ 3 لیوان
- آبلیمو/ 2 قاشق غذا خوری
- دانه هل/ 3 عدد
- زعفران دم کرده غلیظ/ یک قاشق سوپ خوری
- گلاب/ یک سوم پیمانه
نکته : در صورت تمایل و علاقمندی به طعم به، می توانید یک عدد به دیگر نیز اضافه کنید.
روش تهیه مربای سیب و هویج و به
در ابتدا هویج ها را به خوبی بشویید و بعد از پوست کندن با رنده درشت ریز کنید، سپس آنها را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری تفت دهید تا کمی آب هویج ها تبخیر شود، سپس به مقدار یک و نیم لیوان آب روی آن بریزید و درب قابلمه را ببندید تا به مدت 5 دقیقه بپزد.
به را نیز به همین ترتیب با رنده سایز درشت خرد کرده و کمی تفت دهید، سپس مانند هویج بگذارید تا آبش بخار شود، سپس آن را به قابلمه حاوی هویج بیفزایید و دوباره 2 تا 3 دقیقه دیگر صبر کنید تا به همراه هم بجوشند.
سیب ها را نیز مانند دو مرحله قبلی رنده کرده و تفت دهید و بعد آن را نیز به مخلوط به و هویج اضافه کنید، سپس باقی آب را به آن بیفزایید و بگذارید تا مخلوط میوه ها به خوبی بپزند، البته مراقب باشید که له نشوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه مربای سیب و هویج و به، شکر و زعفران دم کرده را اضافه کنید و دوباره درب قابلمه را ببندید، سپس اجازه دهید مربای شما با حرارتی ملایم غلیظ شده و آماده شود، در آخر دانه های هل و مقداری گلاب اضافه کنید و کمی صبر کنید تا عطر آنها به خورد مربا برود.
اکنون درب قابلمه حاوی مربا را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شده و غلیظ تر شود، در 5 دقیقه آخر آماده شدن مربا، آبلیمو را بیفزایید و پس از چند جوش خوردن, حرارت زیر آن را خاموش کنید و بگذارید تا سرد شود.
در این آموزش با طریقه درست کردن مربای سیب و هویج آشنا شدید. به علاقه مندان به هنر آشپزی پیشنهاد می کنیم مربای سیب و هویج را در منزلتان درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با دستور تهیه انواع مربا و ترشیجات می توانید روی لینک مربوطه کلیک کنید.