فوجی میوه ای سبز رنگ و کوچک می باشد و شما می توانید به کمک این میوه ، مربایی خوشمزه و خوش طعم را تهیه نمایید. برای طرز تهیه مربای فوجی از آب و شکر دانه ریز و میوه فوجیا استفاده می شود.
مربای به و مربای خرمالو و مربای پوست پسته و مربای فوجیا از انواع مرباهای خوش طعم و خوشمزه می باشند و شما می توانید این نوع مرباها را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم
- آب جوشانده شده پوست فوجیا : نصف پیمانه
- میوه فوجیا پوست کنده شده و خرد شده : 600 گرم
- شکر دانه ریز یا خاک قند : دو پیمانه
طرز تهیه مربای فوجیا در منزل
ابتدا میوه فوجیا را به خوبی بشویید سپس پوست آن را به کمک چاقویی تیز بگیرید و میوه فوجیا را جدا کنید. پوست فوجیا را دور نریزید. درون قابلمه ای مناسب پوست میوه فوجیا را به همراه آب بریزید. توجه داشته باشید که آب باید به اندازه ای باشد که روی سطح پوست میوه را بگیرد همچنین بعد از جوشیدن کامل نیز باید 1/2 پیمانه آب داشته باشید همچنین پوست فوجیا باید آنقدر بجوشد تا عصاره آن به صورت کامل وارد آب گردد.
بعد از اینکه پوست فوجیا جوشید آن را درون صافی بریزید تا آب از پوست جدا شود. درون قابلمه ای مناسب آب پوست میوه را بریزید و تکه های برش خورده میوه را به آب بیفزایید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا میوه ها پخته و ترد شوند. در صورت کم بودن آب مربا می توانید مقداری آب جوش به آن بیفزایید.
شکر را در این مرحله به مربا بیفزایید و حرارت شعله گاز را زیاد کنید تا مربا بجوشد و به قوام لازم برسد توجه داشته باشید که شکر باید به خوبی درون آب حل شود.
بعد از اینکه شکر درون آب حل شد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا مربا به خوبی سرد شود سپس مربا را درون شیشه درب دار و تمیزی بریزید.
نکات طلایی برای پخت بهتر مربا فوجیا
1.مربا را در مکانی خشک و سرد و تاریک می توانید به مدت سه ماه نگه دارید.
2. برای اینکه پوست میوه فوجیا به راحتی کنده شود می توانید آن را فریز کنید سپس پوست میوه را بگیرید.
3. مربای فوجیا را نباید بیش از حد بجوشانید و این نوع مربا باید مقداری شل باشد همچنین در زمان پختن مربا باید مراقب باشید تا ته نگیرد و نسوزد.
4. از حل شدن شکر درون آب مربا مطمئن شوید سپس مربا را از روی حرارت گاز بردارید.
5. توجه داشته باشید که مربا را باید درون ظرفی بریزید که به خوبی خشک است و اگر ظرف مقداری خیس باشد مربا کپک می زند.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با مراحل پخت مربا فوجیا خوشمزه و خوش طعم در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم با توجه به مراحل و نکات ذکر شده بتوانید این نوع مربا را در منزل به راحتی تهیه نمایید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.