لازانیا از دسته غذاهایی است که بسیار طرفدار دارد و جزء خوشمزه ترین و لذیذ ترین غذاها محسوب می شود. این لذت و خوشمزگی با وجود سس سفید مخصوص لازانیا است که این غذا را در بین مردم محبوب کرده است. از این رو قصد داریم تا طرز تهیه سس سفید لازانیا را برای شما دوست داران هنر آشپزی آموزش دهیم.
طرز تهیه سس سفید لازانیا لذیذ و خوشمزه:
یکی از محبوبترین غذاهایی که بسیار مناسب برای وعده های اصلی غذایی است، لازانیا است که می توانید آن را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. اما لازم است که ساخت سس سفید لازانیا را بلد باشید، زیرا این غذا بدون سس، لذت زیادی ندارد. با ما همراه باشید، تا روش ساخت سس سفید لازانیا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت ساخت سس لازانیا:
- آرد سفید : 90 گرم
- کره : 90 گرم
- شیر : 1 لیتر
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
مراحل ساخت سس سفید لازانیا :
کره را روی حرارت آب کرده و اجازه دهید تا کمی گرم شود. سپس آرد را ذره ذره اضافه کنید و هم بزنید تا ته نگیرد. به مدت 5 دقیقه باید مرتبا و به سرعت هم بزنید، زیرا اگر آرد را به اندازه کافی حرارت ندهید، طعم خام می دهد و باعث می شود که سس شما طعم خوبی نداشته باشد. باید کمی رنگ آرد شما به رنگ قهوه ای نزدیک شود. این تغییر رنگ به معنای این است که دیگر آرد از حالت خامی خارج شده است و می توانید مواد دیگر را به آن بیافزایید
پس از آنکه آرد کاملا با کره مخلوط شد و از حالت خام خارج گردید، شیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و مرتبا هم بزنید. (دقت داشته باشید که هم زدن مرتب باعث می شود که آرد داخل شیر کاملا باز شده و گلوله گلوله نشود.)
باید تا تبخیر شدن شیر و رسیدن به غلظت مناسب، مخلوط را هم بزنید.
سس لازانیا را در ظرفی جداگانه ریخته و صبر کنید تا کاملا خنک شود. از این سس می توانید در لازانیا استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
آموزش تهیه سس سفید لازانیا بدون شیر
سس سفید لازانیا از انواع سس های خوشمزه و عالی برای لذیذتر شدن انواع لازانیا می باشد که علاقمندان به پخت لازانیا می توانند برای تهیه این سس از دستور متفاوت دیگری نیز در صورت دلخواه استفاده نمایند و با طعم متفاوت تری لازانیا را تهیه و سرو نمایند.
مواد لازم:
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 50 گرم
- خامه: 1 پیمانه
- فلفل و نمک: به مقدار کافی
دستور تهیه:
در ابتدا تابه ای را روی اجاق گاز با حرارت کم قرار دهید و کره را درون آن بریزید تا ذوب شود.
آرد الک شده را داخل کره ذوب شده بریزد و مرتب آرد را تفت دهید تا حدی که بوی خامی آن گرفته گردد.
در مرحله بعدی نوبت اضافه کردن مقدار مناسبی فلفل و نمک است که باید به مواد بیفزایید و خوب تفت دهید.
سپس تابه حوای مواد را از روی شعله اجاق گاز بردارید و بعد خامه را به اندازه یک پیمانه به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.
نکات طلایی تهیه سس سفید لازانیا:
آرد را نباید خیلی تفت دهید زیرا ممکن است رنگ آن تیره شود یا بسوزد. تفت دادن آرد در حد گرفتن بوی خامی کفایت می کند.
زمانی که تابه روی حرارت است به هیچ عنوان نباید خامه را به مواد اضافه نمایید در غیر این صورت خامه بریده بریده می شود و سس سفید خراب می شود.
این سس به دلیل استفاده از خامه چندان مورد استفاده قرار نمی گیرد، بنابراین بهتر است از دستور اصلی تهیه آن استفاده نمایید.
امیدواریم آموزش طرز تهیه سس سفید لازانیا برای شما عزیزان مفید و سودمند بوده باشد. تهیه سس لازانیا در منزل این امکان را برای شما فراهم می کند تا در کنار لازانیای خوشمزه سس مخصوص آن را نیز سرو نمایید.