کیهان: روزنامه دولتی ایران دیروز گفتوگویی با فردی تحت عنوان استاد دانشگاه و صاحبنظر مسائل بینالملل منتشر کرده که وی گستاخانه و نوکرمآبانه نابودی اسرائیل و خروج آمریکا از منطقه را تخطئه کرده و به تحریف و مصادره به مطلوب شخصیت و منش سردار شهید سلیمانی پرداخته است.
در بخشی از این گفتگو آمده است: عنوان «طرح اخراج آمریکا» از منطقه و ماده یک آن نشان میدهد که دانش روابط بینالملل و حقوق بینالملل تعطیل شده است. هر کشور مستقلی حق تصمیم درباره سیاستهای دفاعی و امنیتی خود را دارد، مختار است با هر کشوری پیمان دفاعی یا امنیتی منعقد کند. حتی فصل هشتم و ماده 52 منشور این همکاریها را تا حد ترتیبات منطقهای همانند ناتو مورد تایید و تشویق قرار میدهد. با این توصیف، وقتی خود کشورهای منطقه، میزبان آمریکا هستند چگونه میخواهیم سنتکام را مجبور به خروج کنیم. (!) ... نابلدی در روابط بینالملل میتواند گاه به زیان ما و به نفع دشمنان ما باشد. برای مثال ماده 5 این طرح «دولت مکلف به نابودی اسرائیل تا 1420» از جمله این نابلدیهاست. این ماده نقض صریح و آشکار بند 4 ماده 2 منشور ملل متحد است که کلیه اعضا از تهدید به زور یا استفاده از آن علیه کشوری منع میشوند. این ماده هدیه بزرگ این طرح به اسرائیل است تا به دنیا بگوید ببینید ایران قصد نابودی ما را دارد لذا به من کمک مالی بیشتری کنید، سلاح بدهید و اگر هم مخفیانه در دیامونا بمب میسازم حق دارم. (!)
وی میگوید: اگر الان شهید سلیمانی زنده بود تلاش میکرد که ایران بیشتر امتیاز بگیرد و مردم بهتر زندگی کنند. اصلا او خود با افراط گرایی مخالف بود و یک دیپلمات بود. (!)
در بخش دیگری از این مصاحبه آمده است: اصل مذاکره مهم نیست؛ مهم این است پس از مذاکره شما چه دستاوردی برای کشور به دست میآورید یعنی باید دید نتایج مذاکره چیست. ما شاهد بودیم که در عمل این فرصت در مسائل سیاست خارجی 8 سال در اختیار گروهی بوده است، اما حاصلی جز تحریم و مشکل قطعنامهها برای ایران نداشته است. این مسائل در دوره آقای روحانی حل شد و آمریکاییها خلاف کردند و دنیا هم حرف ما را تایید کرد. خود آمریکاییها هم پذیرفتند خلاف کردند و مهم این است که خسارت بدهند حالا که میخواهند خسارت دهند این دسته میگویند که با آمریکا مذاکره نکنید... نمایندگان توجه به قانون کنند. برجام قانون است و قبلا به تصویب رسیده و به عنوان یک موضوع پذیرفته شده وجود دارد و این آمریکاییها بودند که آن را نقض کردند. اگر مجلس محترم تردید دارد و معتقد است مردم از نظر رئیسجمهوری و وزارت خارجه در مسائل سیاست خارجی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور رویگردان شدهاند، میتوانند این موضوعات را به رفراندوم بگذارند. (!)
گفتنی است بیان این مواضع دشمنپسند از سوی مدعیان اصلاحات در حمایت از دشمنان شماره یک این ملت که طی سالیان گذشته از هیچ شرارت و جنایتی علیه ایرانیان فروگذار نکردهاند، چندان جای تعجب ندارد.
چه آنکه پیش از این بارها و بارها مقامات آمریکا واسرائیل از اصلاحطلبان به عنوان «سرمایه اجتماعی» اپوزیسیون در ایران نام ببرند. به عنوان نمونه، رئیسجمهور اسبق آمریکا سال 2008 قبل از تدارک برای سفر خاورمیانهای با محور اعلام شده «مهار نفوذ ایران» در نطق رادیویی با حمایت از اصلاحطلبان از بیروت تا تهران گفت: «ما از دموکراتها و اصلاحطلبان از بیروت و بغداد تا دمشق و تهران حمایت خواهیم کرد و در کنار آنها خواهیم ایستاد.» وی در سال 2008 نیز در اظهاراتی اصلاحطلبان ایران را خط مقدم آمریکا خواند و افزوده بود: آنها با چالشهای فراوانی روبهرو هستند و چشم امیدشان به ماست!
همچنین در جریان فتنه 88، نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی با صراحت اعلام کرد که «اصلاحطلبان بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند!» و شیمون پرز، رئیسجمهور رژیم کودککش اسرائیل گفت: «اصلاحطلبان به نمایندگی از اسرائیل با رژیم اسلامی ایران میجنگند!»
این نشانههای آشکار، به خوبی نشان میدهد تریبونهای آمریکا و اسرائیل در ایران فقط به رسانههای فارسی زبان معاند منحصر نمیشود و روزنامههای زنجیرهای و بسیاری از چهرههای اصلاحطلب با جاده صاف کنی برای دشمن، در عمل ثابت کردهاند «سرمایههای اجتماعی» آمریکا و اسرائیل در کشور هستند.