ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه و لذیذ

فلافل یکی از محبوب ترین غذاها در ایران است، که انواع مختلفی دارد، در این مطلب طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه و خوش پخت را به شما علاقه مندان به هنر آشپزی آموزش می دهیم.

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه و لذیذ

فلافل کنجدی بکی از غذاهای خوش مزه و متفاوتی است، که درون آن از کنجد نیز استفاده می شود که طعم فلافل را تغییر می دهد، در طرز تهیه فلافل کنجدی از مواد اولیه سیب زمینی، نخود و ادویه استفاده می شود که طعم بسیار خوبی ایجاد می کنند.

پخت فلافل

طرز تهیه فلافل بندری و فلافل لبنانی که یکی از غذاهای خوشمزه و تند که چاشنی این غذای لبنانی فلفل است را در روزهای گذشته آموزش دادیم، فلافل کنجدی نیز تقریبا دارای طرز تهیه مشابه ای است تنها در مواد اولیه به کار رفته در آن تغییراتی داریم.

مواد لازم:

  • سیر :  2 حبه
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • کنجد : 1/3 پیمانه
  • نخود : 1/5 پیمانه
  • سیب زمینی : 1 عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • نان باگت خشک شده : 1 عدد
  • پودر آویشن : 1 قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا : 1 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق کوچک سرخالی

طرز تهیه فلافل کنجدی :

ابتدا نخود را بشویید و در آب خیس کرده، سعی کنید نخود را از شب قبل در آب قرار دهید و آب آن را هر سه ساعت عوض کرده تا نخود طعم نا مطبوعی به خود نگیرد.

طرز تهیه فلافل کنجدی

در مرحله بعد سیب زمینی، پیاز و سیر را پوست بگیرید خرد کنید و به نخود اضافه نمایید.

آماده کردن فلافل

این مواد را به وسیله غذا ساز یا چرخ گوشت، کاملا به شکل نرم در آورید،

طرز تهیه فلافل کنجدی

برای یکدست شدن مواد بهتر است دو دفعه چرخ کنید، به طوری که نخود زیر دستتان احساس شود، اگر نخود خیلی نرم شود باعث خمیر شدن فلافل می شود، در مرحله بعد تخم مرغ و باگت را به نخود اضافه کرده، هم بزنید، سپس کنجد، ادویه ها و بیکینگ پودر را به مواد اضافه با هم مخلوط کنید،

پخت فلافل

نیم ساعت این مواد را در همین حالت قرار دهید بماند، تا بکینگ پودر اثر کند.

طرز تهیه فلافل

روغن را درون قابلمه بریزید، تا حسابی داغ شود، فلافل ها را درون قالب مخصوص ریخته، به صورت دسته های چندتایی فلافل را درون روغن بریزید به طوری که فلافل از هم فاصله داشته باشند،  در صورت در دسترس نبودن قالب قاشق چای خوری را درون آب جوش زده مقداری از فلافل را بردارید، درون روغن بگذارید. وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگر را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند.

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل کنجدی

درست کردن فلافل

طرز تهیه فلافل

فلافل ها را درون ظرفی بچینید و اطراف آن را با گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنید. اکنون فلافل آماده سرو است.

تهیه فلافل

آموزش تهیه فلافل کنجدی با سبزیجات

فلافل کنجدی را نیز می توان همچون دیگر غذاهای فست فودی با دستورهای متفاوتی تهیه کرد. توجه داشته باشید که سبزیجات مورد استفاده در روش دوم فلافل کنجدی می تواند برای افراد دنبال کننده رژیم غذای مناسب باشد.

مواد لازم:

  • باقالا: 100 گرم
  •  نخود: 100 گرم
  • کنجد: 4 قاشق غذاخوری
  • سیر: 3 حبه
  • پیازچه: 5 شاخه
  • کاسنی: 2 برگ
  • جعفری: 1 دسته
  • خرقه: 1 دسته
  • زیره: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • جوز هندی: 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1/2 قاشق مرباخوری
  • روغن: به مقدار کافی

دستور تهیه فلافل کنجدی باسبزیجات

دستور پخت:

در ابتدا باید نخود و باقالا پاک کرده را بشویید و به مدت یک شبانه روز کامل آن ها را در آب بخیسانید و در طی این مدت چند مرتبه آب آنها را تعویض نمایید تا نفخ مواد گرفته شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه فلافل کنجدی با سبزیجات باید باید ساقه های پیازچه، جعفری، کاسنی و خرفه را جدا نمایید و آنها را درون غذاساز بریزید تا سبزیجات خوب خرد شوند و به شکل پوره مانند تبدیل گردند، بنابراین نباید سبزی خردکن مورد استفاده قرار دهید.

سبزی های خرد شده را درون ظرفی بریزید و بعد مواد دیگر یعنی سیر به همراه دارچین، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک، تخم گشنیز، زیره و زنجبیل را درون غذاساز بریزید و مواد را با هم مخلوط نمایید.

پس از آبکش کردن باقلاها و نخودها، آن ها را درون غذاساز بریزید تا خوب پوره شوند، سپس تمامی مواد پوره شده را به همراه سبزیجات کاملا مخلوط نمایید و درب ظرف را ببندید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم و عطر مواد به خورد یکدیگر بروند.

پس از این مدت، مواد را بیرون بیاورید. کنجد را نیز درون ظرفی بریزید، بعد مواد را به اندازه توپک های کوچک جدا و با دست آن ها را گرد نمایید و آن ها را درون ظرف کنجد بغلتانید و کنار بگذارید.

تابه ای را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید، بعد از داغ شدن روغن، توپک های کنجدی را درون روغن سرخ نمایید.

برای گرفتن روغن اضافی فلافل های کنجدی می توانید آن ها را بعد از سرخ کردن روی دستمال تمیزی قرار دهید و بعد درون ظرف یا دیس مخصوص سرو قرار دهید و همراه با مخلفات میل نمایید.

طریقه تهیه فلافل کنجدی باسبزیجات

در این مطلب دستور پخت فلافل کنجدی خوشمزه و لذیذ را آموزش دادیم امیدواریم از این دستور تهیه نهایت استفاده را برده باشید، نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان