کوفته کباب از جمله غذاهای پرطرفدار است که اکثر افراد از خوردن آن لذت می برند و به راحتی نیز آماده می شود فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا این غذای خوشمزه و خوش طعم را تهیه و در مهمانی ها و دور همی ها تهیه و نوش جان کنید.
اگر شما نیز به دنبال یک غذای خوشمزه و متنوع هستید بهتر است کوفته کباب را تهیه و نوش جان کنید، بنابراین به شما دوستان پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید تا با دستور تهیه این غذای خوش طعم آشنا شوید.
مواد لازم :
- پودر سوخاری : دو قاشق غذا خوری
- گوشت چرخ کرده : دویست گرم
- جعفری ریز خرد شده : دو قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط : یک عدد
- زعفران دم کرده : دو قاشق غذا خوری
- پودر سیر : به میزان لازم
- زردچوبه، نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه کوفته کباب با طعم شگفت انگیز
در روش تهیه کوفته کباب ابتدا پیاز را پوست گرفته و به کمک رنده درشت رنده نمایید سپس آب آن را گرفته و به آن گوشت چرخ کرده و جعفری بیفزایید و با کمک دست مواد را به خوبی ورز دهید.
حالا در همان زمانی که مواد را ورز می دهید به آن فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر سوخاری و پودر سیر بیفزایید سپس اجازه دهید مواد به مدت نیم استراحت کند.
در مرحله بعدی تابه مناسبی را انتخاب کرده سپس کمی روغن داخل آن ریخته و اجازه دهید داغ شود و بعد به اندازه یک توپ کوچک از گوشت برداشته و به شکل کوفته در آورید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه کباب کوفته دو طرفه کوفته ها را داخل روغن سرخ کنید سپس همراه با برنج و یا نان نوش جان کنید.
نکات تکمیلی
1. مقدار مواد گفته شده برای سه نفر مناسب است.
2. این غذا را می توانید به عنوان ناهار و شام نوش جان کنید.
3. زمان آماده سازی مواد اولیه تقریبا بیست دقیقه و زمان پخت تقریبا نیم ساعت است.
آموزش تهیه کوفته کباب به روش دیگر
کوفته کباب را بنا به سلیقه تان می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه دستور کوفته کباب را به روش دیگری به شما دوستان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
- پیاز رنده شده : سه قاشق غذا خوری
- گوشت قرمز چرخ شده : چهارصد و پنجاه گرم
- فلفل قرمز : یک چهارم قاشق چای خوری
- سیر له شده : چهار حبه
- پودر فلفل شیرین : نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چای خوری
- جعفری ساطوری شده : سه قاشق غذا خوری
- پودر زیره : یک قاشق غذا خوری
- پودر زنجبیل : یک چهارم قاشق غذا خوری
- سیخ چوبی : بیست و هشت عدد
- پودر گشنیز : یک قاشق غذا خوری
- نمک : یک قاشق چای خوری
دستور تهیه :
قبل از شروع به کار به مدت سی دقیقه سیخ ها را داخل آب خیس نمایید حالا با کمک گوشت کوب، پشت چاقو و یا هاون حبه های سیر را له کرده تا به شکل خمیری و نرم در آید و بعد به آن گوشت چرخ کرده نیز بیفزایید.
حالا به مخلوط گوشت و سیر،جعفری، پیاز رنده شده، زیره، دارچین، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز، فلفل شیرین، زنجبیل و فلفل سیاه بیفزایید.
در مرحله بعدی ترکیب به دست آمده را ورز داده تا حسابی مواد با هم مخلوط شوند سپس گوشت را به تعداد سیخ های چوبی تقسیم کنید.
هر کدام از گوشت ها به شکل توپ های کوچکی داخل سینی چیده و روی آن را پوشانده سپس داخل یخچال به مدت سی دقیقه تا چند ساعت قرار دهید.
در مرحله بعدی دستگاه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته و با اسپری روغن صفحه آن را چرب نمایید سپس توپک های گوشتی خارج شده از یخچال را به سیخ کشیده و گوشت را روی سیخ کاملا پخت کنید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه کباب کوفته کباب ها را روی صفحه گریل گرم بگذارید و در طول این مدت آن ها را زیر و رو کنید سپس همراه با انواع سس نوش جان کنید.
در پایان به شما دوستان پیشنهاد می کنیم در صورت تمایل به آشنایی با دستور تهیه انواع کوفته می توانید بر روی لینک کلیک نمایید تا با نحوه تهیه کوفته مورد علاقه تان آشنا شوید.