کیک موزی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید برای مناسبت های مختلف این کیک را در منزل بپزید. در طرز تهیه کیک موزی از شکر و کره و تخم مرغ و موز و آرد و بیکینگ پودر و نمک و گردو خرد شده و وانیل استفاده می شود.
برای پخت کیک با میوه از میوه های مختلف نظیر موز و توت فرنگی و … می توانید استفاده کنید و کیک موزی و کیک سیب و کیک توت فرنگی دارای طعم و مزه فوق العاده ای هستند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در پخت کیک از این میوه های خوش طعم استفاده نمایید.
مواد لازم
- شکر : یک پیمانه
- تخم مرغ : دو عدد
- کره : نصف پیمانه
- موز له شده : سه عدد
- آرد : دو پیمانه
- بیکینگ پودر : دو قاشق چایخوری
- نمک : 1/4 قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده : نصف پیمانه
- وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک موزی در منزل
برای پخت کیک ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا مقداری نرم شود سپس درون ظرفی مناسب کره را با وانیل و شکر ترکیب نمایید و هم بزنید تا به صورت یکدست و کرم رنگ تبدیل شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک موزی تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به مخلوط کره بیفزایید و هم بزنید سپس موز له شده را به مایه کیک اضافه کنید و گردو و بیکینگ پودر و آرد را هم با یکدیگر ترکیب نمایید و به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
مواد را درون قالب چرب شده بریزید و قالب را درون فر که از قبل گرم با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه قرار دهید و اجازه دهید کیک به خوبی پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک را از درون فر بیرون آورید و بعد از اینکه مقداری خنک شد آن را از درون قالب بیرون آورید و در یخچال قرار دهید و با کمک روش های تزیین کیک خانگی این کیک خوشمزه را تزیین نمایید.
نکات طلایی برای پخت بهتر کیک موزی
- در دستور تهیه کیک موزی به جای استفاده از کره می توانید از مارگارین استفاده نمایید.
- در صورت تمایل می توانید کیک را به صورت دو قسمتی برش بزنید و در وسط کیک و روی آن خامه فرم گرفته شده و موز را قرار دهید.
- برای طعم بهتر کیک می توانید مقداری ژله موز تهیه نمایید و برای تزیین کیک از این ژله خوشمزه استفاده نمایید.
دستور تهیه کیک موزی با شیر
کیک ها دارای انواع مختلفی هستند و کیک های میوه ای از جمله کیک های خوشمزه و پر طرفدار هستند که می توانید از آنها در جشن تولد های خود و یا به عنوان دسر و یا یک عصرانه دلچسب استفاده کنید و لذت ببرید، از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و پرطرفدار کیک نارگیلی، کیک سیب و کیک موز می باشند، از این رو در ادامه می توانید با دستور تهیه دیگری از کیک موزی آشنا شوید.
مواد لازم
- تخم مرغ/ 3 عدد
- شکر/ یک پیمانه
- موز رسیده/ 3 عدد
- آرد/ 2 پیمانه
- روغن/ نصف پیمانه
- بکینگ پودر/ یک قاشق مربا خوری
- وانیل/ یک چهارم قاشق مربا خوری
- شیر/ نصف پیمانه
روش تهیه کیک موزی خوشمزه
در ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس وسایل کیک را آماده کنید، تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای بشکنید و سپس با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا به رنگ روشن درآید.
اکنون شکر و وانیل را افزوده و حدود ده دقیقه هم بزنید تا شکر به خوبی در آن حل شود و بعد روغن را اضافه کنید، در آخر نیز شیر را بیفزایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک موزی با شیر، موز ها را بعد از پوست کندن با پشت چنگال له کنید و سپس ان را به مواد قبلی اضافه کنید، آرد را نیز به تدریج و کم کم به مواد افزوده و با همزن در یک سمت هم بزنید.
اکنون که مایه کیک آماده شد، می توانید آن را داخل قالب مورد نظر خود بریزید و سپس آن را داخل فر از قبل گرم شده بگذارید، میزان دما و زمان مورد نظر برای پخت کیک شما بستگی به فر دارد. بعد از پختن و آماده شدن کیک می توانید آن را با خامه، گردو، تکه های موز، شکلات خرد شده و یا مواد دیگر تزیین کنید و از طعم این کیک خانگی خوشمزه در منزل و در کنار خانواده لذت ببرید.
در این مطلب با طرز پخت کیک موزی آشنا شدید که امیدواریم از پخت کیک این خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.