آلو یکی از میوه هایی می باشد که در شیرینی و تارت کاربرد فراوان دارد، از انواع کیک های خوشمزه و خوشرنگ کیک آلو است که به دلیل شیرینی کم و مزه طبیعی و ملس این میوه که لابه لای مواد کیک قرار گرفته می شود که طعم شگفت انگیزی را به وجود می آورد، در ادامه مطلب طرز تهیه کیک آلو با طعم بی نظیر را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
کیک آلو را می توان از انواع کیک میوه ای خوشمزه و دوست داشتنی دانست که همچون کیک آلبالو و کیک زرشک به خاطر طعم خاصش دارای طرفداران بسیاری است.
مواد لازم جهت تهیه کیک آلو
- آرد : 3 پیمانه
- روغن مایه : 1 پیمانه
- آلو سیاه : 4 عدد
- تخم مرغ : 4 عدد
- ماست : یک پیمانه
- شکر : 1 و 1/2 پیمانه
- نمک : 1/8 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
- وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک آلو
فر را روی حرارت 180روشن کنید، آلوها را از وسط نصف و هسته آن را خارج کنید سپس در مقدار خیلی کمی آب و سه قاشق غذا خوری شکر قرار دهید تا مقداری نرم شوند البته چند تا از آلو ها را به منظور تزیین روی کیک کنار بگذارید، سپس بقیه آلو ها را اجازه دهید بپزد و آن ها را له کنید تا پوره مانند شود.
در این مرحله روغن و شکر را با هم مخلوط کنید تا کرم مانند شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید و نمک و وانیل را نیز به آن اضافه کنید.
حالا آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم داخل مواد بریزد و خوب هم بزنید و در آخر ماست را نیز به مواد تهیه کرده اضافه کنید.
در مرحله آخر از طرز تهیه کیک آلو قالب کیک را کمی چرب کرده سپس نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را مواد پوره شده آلو را که با بادام یا گردو مخلوط کردید را بریزید و بعد مواد کیک باقی مانده را روی آن بریزید در آخر آلو هایی را که نصف کرده بودید و برای تزیین کنار گذاشته بودید را روی کیک بچینید و در فر به مدت 50 – 45 دقیقه اجازه دهید بپزد. نوش جان.
آموزش تهیه کیک آلو به روش ساده و خوشمزه
کیک آلو را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه کیک آلو به روشی ساده و بسیار خوشمزه آموزش خواهیم داد تا بتوانید خیلی راحت و در مدت زمان کمی کیک خوشمزه آلو را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید.
مواد لازم :
- بیکینگ پودر : یک پیمانه
- آرد : یک دوم پیمانه
- شکر : سه چهارم پیمانه و یک قاشق غذا خوری
- نمک : یک دوم قاشق چای خوری
- روغن گیاهی : یک چهارم پیمانه
- شیر : یک دوم پیمانه
- آلو سیاه بزرگ : نه تا ده عدد
- تخم مرغ بزرگ : یک عدد
- کره : دو قاشق غذا خوری
- دارچین : یک چهارم قاشق چای خوری
نحوه تهیه :
در روش تهیه این کیک بسیار خوشمزه و پرطرفدار ابتدا کاسه مناسبی را انتخاب کرده سپس روغن، تخم مرغ، شیر و سه چهارم پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید.
حالا نمک، بیکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب کرده و به مواد داخل کاسه بیفزایید سپس به خوبی هم زده تا مایه کیک آماده و یکدست شود.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه کیک آلو حالا قالب شیرینی پزی را چرب کرده و مایه کیک حاصل را داخل آن ریخته سپس روی آن آلو ها را بچینید.
در این مرحله کره را خرد کرده سپس روی آلو ها پخش کرده و بعد دارچین و یک قاشق شکر را با هم ترکیب کرده و روی آلو بریزید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه کیک آلو اجازه دهید کیک به مدت نیم ساعت تا سی و پنج دقیقه داخل فر که با دمای دویست درجه گرم شده بماند تا کیک کاملا پخته شود، نوش جان.
نکات تکمیلی
1. مقدار مواد گفته شده برای نه نفر مناسب می باشد
2. کیک آلو سیاه را به عنوان دسر و میان وعده می توانید نوش جان کنید.
3. زمان آماده سازی مواد اولیه تقریبا پانزده دقیقه و زمان پخت و انتظار آن سی و پنج دقیقه می باشد
4. کیک آلو دارای مزه ملس و شیرینی کمی می باشد. از این رو، گزینه مناسبی برای افرادی است که به کیک هایی با شیرینی کمتر علاقه مندند.
ضمن سپاسگزاری از همراهی شما عزیزان، امیدواریم از روش تهیه کیک آلو لذت برده باشید و این کیک خوشمزه را تهیه کنید این کیک خوشرنگ علاوه بر اینکه دستور تهیه آن ساده و کم خرج می باشد برای یک عصر تابستانی با نوشیدنی گرم و یا سرد بسیار دلپذیر است، در صورت تمایل به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع کیک می توانید بر روی لینک کلیک نمایید و با دستور تهیه کیک مورد علاقه تان آشنا شوید.