خوراک ران مرغ یکی از لذیذترین غذاهایی می باشد که ممکن است در طول عمر خود آن را خورده باشید. در ادامه طرز تهیه خوراک ران مرغ این خوراک خوشمزه را برایتان بیان می کنیم تا بتوانید غذایی متفاوت تر برای وعده غذایی خود بسازید.
قبل از انجام هر کاری زمانی که مرغ می خرید لازم است تا آن را خوب تمیز کنید و بشویید. این کار به شما کمک می کند تا بتوانید تمامی اجزایی که درون بدن مرغ باقی مانده است را خارج کنید. البته برای شستن راحت تر می توانید از مرغ فروشی بخواهید تا مرغ ها را برایتان تکه کند.
مواد لازم
- ران مرغ 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- زردچوبه 1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ دو عدد
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پاپریکا به میزان لازم
- نمک به اندازه کافی
- پودر سوخاری به میزان لازم
- سیب زمینی 4 عدد متوسط
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه خوراک ران مرغ خوش طعم
- ابتدا ران مرغ ها را جدا کنید و بعد از شستن درون قابلمه به همراه مقداری آب بگذارید تا خوب بپزد و بوی بد آن از بین برود.
- در این بین می توانید مقداری پیاز و زردچوبه نیز برای از بین بردن بوی بد مرغ استفاده کنید.
- بهتر است پوست ران ها را جدا نکنید تا در زمان پختن مرغ از هم نپاشد.
- بعد از این که مرغ پخته شد باید به آرامی پوست آن را جدا کنید و بگذارید سرد شود.
- بعد از این که ران ها سرد شد باید تخم مرغ و فلفل سیاه و پاپریکا را درون یک ظرف مخلوط کنید و بعد مرغ ها را درون آن غلط دهید.
- زمانی که مرغ ها آغشته به تخم مرغ و مواد دیگر شد می توانید آن را درون پودر سوخاری بریزید.
- سعی کنید روی مرغ ها را با پودر سوخاری بپوشانید.
- روغن را درون یک تابه بریزید و زمانی که داغ شد ران ها را درون روغن بیندازید و اجازه بدهید خوب سرخ شود.
- زمانی که مرغ ها سرخ شد باید آن ها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن آن ها کاملا گرفته شود.
- بعد از این که مرغ ها آماده شد باید سیب زمینی ها را سرخ کنید. این کار را باید طبق روال همیشه انجام دهید ولی بهتر است سیب زمینی هایی که سرخ می کنید دارای ابعاد بزرگ تر و هم اندازه باشد.
- بعد از آماده شدن غذا می توانید آن را با سس هالندز، سس پنیر و سس خردل سرو کنید.
سرو کردن این غذا راحت می باشد و شما می توانید علاوه بر سس های گفته شده با هر نوع سس دیگری این غذا را سرو کنید ولی سس های گفته شده طعم لذیذ این غذا را افزایش می دهد. یادتان باشد که مواد گفته شده برای 4 نفر می باشد و اگر خوراک بیش تری دارید و یا دوست دارید برای مهمان این غذا را تهیه کنید باید مواد گفته شده را به یک نسبت برابر افزایش دهید تا طعم غذا عوض نشود.