ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی قارچ خوشمزه و دوست داشتنی در منزل

در این آموزش طرز تهیه پیراشکی قارچ را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این پیراشکی خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه پیراشکی قارچ خوشمزه و دوست داشتنی در منزل

پیراشکی قارچ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های عصرانه نظیر جشن تولد و … این نوع غذا را در منزل به راحتی تهیه کنید. برای طرز تهیه پیراشکی قارچ باید ابتدا خمیر پیراشکی را آماده کنید، سپس مواد وسط پیراشکی را سرخ نمایید و خمیر پیراشکی را به شکل دلخواه خود بپیچید و پیراشکی را درون فر قرار دهید یا سرخ کنید تا به خوبی پخته و آماده سرو شود.

برای تهیه پیراشکی از انواع مواد غذایی و سبزیجات مختلف استفاده می شود و از خوشمزه ترین انواع پیراشکی ها می توان به پیراشکی قارچ و گوشت و پیراشکی مرغ و پیراشکی سیب زمینی اشاره کرد.

پیراشکی قارچ

مواد لازم

  • روغن زیتون : 1/4 لیوان
  • شکر : یک قاشق چای خوری
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • مخمر : سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : یک عدد
  • شیر : 1 لیوان
  • آرد : 3.5 پیمانه
  • سینه مرغ : 2 تکه
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • سیر : 1 حبه
  • پیاز : یک عدد
  • قارچ : به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی قارچ در منزل

برای تهیه پیراشکی قارچ و مرغ ابتدا شیر را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا شیر ولرم شود و مخمر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید و بعد از مدت ذکر شده شکر را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کف کنند سپس تخم مرغ های زده شده را به مخلوط مخمر و شیر اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی قارچ، نمک و آرد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و آن ها را سه بار الک نمایید و مخلوط آرد الک شده را درون ظرفی مناسب بریزید و وسط آرد را گود کنید و روغن و مخلوط تخم مرغ را در مرکز آرد بریزید و همه این مواد را به آرامی با یکدیگر ترکیب کنید و خمیر را ورز دهید. اطراف و کف ظرفی مناسب را با کمک کره و روغن چرب کنید سپس خمیر پیراشکی را درون ظرف قرار دهید و روی ظرف پارچه تمیز و نخی مرطوب بکشید و به مدت دو ساعت ظرف را در مکانی گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

دستور تهیه خمیر پیراشکی
در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی قارچ، سینه مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمه ای و قارچ و سیر و پیاز تفت دهید.

تفت دادن سینه مرغ و فلفل دلمه ای و قارچ

تکه هایی از خمیر پیراشکی را بردارید و خمیر را پهن کنید و مواد را در مرکز خمیر قرار دهید سپس خمیر را به شکل دلخواه خود بپیچید.

طرز تهیه پیراشکی قارچ و مرغ دستور تهیه پیراشکی

 زرده و سفیده تخم مرغ جدا کنید سپس زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و زرده را با کمک برس روی سطح خمیرها بزنید تا بعد از پخت پیراشکی ها طلایی رنگ شوند.

دستور تهیه پیراشکی
در مرحله آخر طرز تهیه پیراشکی قارچ ته سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیرهای آماده شده پیراشکی را درون سینی فر با فاصله مناسب بچینید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید و به خمیرها استراحت دهید سپس سینی را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا پیراشکی ها برشته و طلایی شوند.

روش تهیه پیراشکی

در صورت تمایل می توانید برای تزیین کردن پیراشکی قارچ از روش های تزیین پیراشکی استفاده کنید.

تزیین پیراشکی

دستور تهیه پیراشکی قارچ و سیب زمینی

پیراشکی یک نوع فینگر فود خوشمزه و پرطرفدار است که می توان به عنوان پیش غذا برای پذیرایی در مهمانی ها و دورهمی ها سرو کرد و لذت برد، در ادامه روش دیگری از پخت پیراشکی قارچ را در اختیارتان قرار می دهیم، بنابراین در ادامه همراه ما شوید.

مواد لازم

  • آرد الک شده/ 250 گرم
  • زرده تخم مرغ/ یک عدد
  • روغن مایع یا روغن زیتون/ دو سوم پیمانه
  • آب گرم/ دو سوم پیمانه
  • نمک/ یک چهارم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر/ یک قاشق چای خوری
  • شیر/ یک قاشق غذا خوری

مواد میانی

  • سیب زمینی آبپز/ 2 عدد
  • قارچ خرد شده/ 6 عدد
  • پیاز/ یک عدد
  • فلفل دلمه ای/ یک عدد
  • رب گوجه فرنگی/ یک قاشق غذا خوری
  • آویشن و پودر کاری/ به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده/ یک قاشق غذا خوری
  • سیر خرد شده/ یک حبه
  • نمک، زردچوبه و فلفل/ به مقدار لازم

روش پخت پیراشکی قارچ

روش تهیه پیراشکی قارچ و سیب زمینی

در ابتدا برای تهیه خمیر پیراشکی، آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل ظرف مناسب مخلوط کنید و بعد روغن زیتون یا روغن مایع را افزوده و کاملا هم بزنید تا خمیری یکدست بدست آید. خمیر نباید به دست بچسبد، در این صورت مقداری دیگر آرد اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

سپس خمییر را برای استراحت به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و البته روی آن را حتما با سلفون بپوشانید. در حین آماده شدن خمیر می توایند به سراغ مواد داخل پیراشکی بروید. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید، بعد از سرخ شدن قارچ ها را بیفزایید، نمک و فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر کاری را افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

بعد از کشیده شدن آب قارچ، رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به همراه سیر و جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی های آبپز خرد شده را نیز به دیگر مواد افزوده و خوب هم بزنید، سپس حرارت زیر آن را خاموش کنید.

اکنون بعد از پاشیدن آرد، خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید، قطر مناسب برای خمیر پیراشکی 0.5 سانتی متر می باشد و قطر مناسب برای هر پیراشکی نیز 7 تا 8 سانتی متر است، برای این منظور می توایند از قالب مخصوص خمیر و یا استکان یا کاسه به قطر 7 تا 8 سانتیمتر استفاده کرده و خمیر پیراشکی را قالب بزنید.

سپس داخل هر خمیر پیراشکی، یک قاشق از مایه پیراشکی را گذاشته و در صورت دلخواه مقداری نیز پنیر رنده شده یا ورقه گودا بریزید، سپس خمیر را از وسط تا زده و لبه های خمیر را با دست شکل دهید، برای فیکس شدن لبه های خمیر می توانید انگشتان دست خود را خیس کنید تا لبه های خمیر بهتر بچسبند.

حال در ظرفی جداگانه، زرده تخم مرغ و شیر را کاملا با هم مخلوط کرده و سپس با استفاده از برس روی سطح پیراشکی بمالید و بعد داخل تابه ای نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم پیراشکی ها را درون آن سرخ کنید، به محض طلایی شدن پیراشکی ها می توانید آنها را از تابه خارج کنید.

دستور تهیه پیراشکی قارچ

برای پخت پیراشکی ها در فر نیز می توانید، سینی فر را چرب کرده و پیراشکی ها را داخل آن بچینید، سپس سینی را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا سطح آنها طلایی رنگ شده و بپزند.

در این مطلب با طرز تهیه پیراشکی قارچ آشنا شدید که امیدواریم با کمک این مطلب آموزشی بتوانید انواع پیراشکی قارچ با طعم و مزه بی نظیر را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان