مرباها انواع متفاوتی دارند و با اکثر میوه ها در هر فصلی می توان آن ها را درست کرد. این خوراکی های خوشمزه در وعده صبحانه محبوبیت زیادی در میان مردم دارند و به سفره رنگ و لعاب خاصی می بخشند. یکی از انواع این مرباها، مربای انبه است که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد. بسیاری از پوست میوه انبه نیز برای تهیه مربا استفاده می کنند. از این رو طرز تهیه مربای پوست انبه را آموزش می دهیم که بسیار راحت است و این مربا خواص زیادی دارد.
پوست انبه دارای مقادیر زیاد فیبر می باشد که در امر کاهش یبوست بسیار موثر است. پوست این میوه خاصیت ضد دیابتی دارد که مانع از افزایش قند خون می شود. هم چنین از خواص دیگر پوست انبه به ضد سرطان بودن آن، کاهش گردش کلسترول و در نتیجه بهبود در عملکرد قلب می توان اشاره کرد.
مواد لازم
- چوب دارچین: 1 تکه
- زعفران دم کرده: ا قاشق غذا خوری
- پودر هل: ا قاشق مربا خوری
- آبلیمو: 1 قاشق غذا خوری
- انبه: 3 عدد
- شکر: 2 پیمانه
- آب: 4 پیمانه
- وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه مربای پوست انبه خوشمزه
برای تهیه این مربای خوش طعم در ابتدا باید پوست انبه ها را به خوبی شسته و با کارد آن ها را به تکیه های کوچک تقسیم کنید.
قابلمه ای مناسب تهیه کرده داخل آن را آب بریزد و سپس انبه را به آن اضافه کنید. گاز را با شعله کم روشن کنید و قابلمه را روی آن قرار دهید. منتظر بمانید تا انبه ها نرم شود. برای اینکه مربا کپک نزند و یک تکه کوچک دارچین به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم آن به خورد مربا برود.
در این مرحله باید به مواد خود شکر و زعفران دم کرده را اضافه کنید. صبر کنید تا مربا کمی به غلظت برسد. پس از غلیظ شدن آن و هنگامی که انبه ها پخته شد، برای خوش طعم شدن وانیل و هل را نیز به آن ها اضافه کنید.
در مرحله آخر برای جلوگیری از شکرک بستن مربا به آن آبلیمو اضافه کنید. زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شد. مربای شما آماده است. نوش جان.
همچنان که در این مطلب آشپزی با چگونگی تهیه مربا پوست انبه آشنا شدید، پیشنهاد می کنیم برای آموزش تهیه انواع مربا با پوست میوه های مختلف می توانید از این قسمت دیدن نمایید.