برای پخت کیک خانگی می توانید از روش های مختلف استفاده کنید و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که به پختن کیک خانگی با طعم های مختلف در منزل علاقه مند هستید بهتر است ساده ترین و مناسب ترین روش را برای پخت کیک انتخاب کنید. طرز تهیه کیک با آرد ذرت یکی از انواع روش های ساده برای پخت کیک های خانگی است و شما می توانید با کمک آرد ذرت کیک خوش طعم و سالمی را در منزل بپزید.
طرز تهیه کیک بدون شیر و طرز تهیه کیک با روکش ژله و طرز تهیه کیک با کمک آرد ذرت از انواع روش های مناسب برای پختن کیک هستند و شما می توانید با انتخاب یکی از این روش ها کیک های خوش طعم و خوشمزه ای را تهیه کنید.
مواد لازم
- شکر : 1/4 پیمانه
- آرد ذرت : 1 پیمانه
- پودر قند : 1/2 پیمانه
- کره : 3/4 پیمانه
- تخم مرغ : 1 عدد
- شیر : 1/4 پیمانه
- وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر : 1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک با آرد ذرت
برای تهیه کیک با آرد ذرت ابتدا کره را 30 دقیقه قبل از پخت کیک از درون یخچال بیرون آورید تا به دمای اتاق برسد، سپس فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
در مرحله بعد شکر و پودر قند و کره را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط این مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه به کمک همزن هم بزنید تا مواد یکدست شوند و به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. وانیل و تخم مرغ را به مخلوط شکر اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر مایه کیک را هم بزنید تا کرمی رنگ شود.
آرد ذرت و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و مخلوط آرد را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحله آخر دستور تهیه کیک با آرد ذرت قالب مخصوص کیک را چرب کنید سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.
قبل از بیرون آوردن کیک از درون فر برای اینکه مطمئن شوید کیک پخته شده است چنگال و یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام خارج کردن چنگال و یا خلال دندان از مرکز کیک مواد کیک به آن ها نچسبیده بود کیک آماده است.
توجه داشته باشید که ابتدا باید اجازه دهید تا کیک سرد شود سپس آن را از قالب جدا کنید و با کمک خامه و ژله و یا شکلات های رنگی این کیک خوشمزه را تزیین کنید همچنین می توانید برای تزیین کیک با آرد ذرت از روش های تزیین کیک خانگی استفاده کنید.
دستور تهیه کیک با آرد ذرت به روش دیگر
کیک را می توان به عنوان میان وعده یا عصرانه لذیذ در کنار چای و قهوه سرو و نوش جان کرد، در اینجا روش دیگری از کیک ذرت مقوی و مفید را در اختیارتان قرار می دهیم، حال در تهیه آن می توان هم از آرد ذرت استفاده کرد و هم نشاسته ذرت که اگرچه کاملا با هم متفاوت هستند، اما برخی به هنگام تهیه شیرینی و کیک این دو را با هم اشتباه می گیرند.
جالب است بدانید که کیک نشاسته ذرت دارای بافت خاص می باشد و در انتها با وجود اینکه شربت باقلوا روی آن می ریزند اما خمیر نمی شود. در ادامه می توانید با دستور تهیه کیک آرد ذرت با طعم پرتقالی خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم
- آرد ذرت/ 70 گرم
- آرد/ 160 گرم
- تخم مرغ بزرگ/ 2 عدد
- روغن مایع/ نصف پیمانه
- شکر/ 270 گرم
- پرتقال/ یک عدد
- آب پرتقال/ نصف پیمانه
- بیکینگ پودر/ 2 قاشق چای خوری
- نمک/ یک قاشق چای خوری
روش تهیه کیک آرد ذرت پرتقالی
در ابتدا تخم مرغ را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شوند و فر را نیز در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بارالک کنید.
در ظرفی دیگر باقی مواد را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس مواد خشک که در مرحله قبلی با هم مخلوط کرده اید به این مواد بیفزایید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی بدست آید.
اکنون داخل قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و یا آن را چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب بریزید، برای پخت این کیک 30 تا 40 دقیقه زمان لازم است، سپس می توانید تست کنید و اگر پخته بود آن را از فر بیرون آورید و اجازه دهید سرد شود و بعد آن را از قالب خارج کنید.
نکته : برای تهیه این کیک لازم است حتما آرد تازه و مرغوب باشد. همچنین بیکینگ پودر و وانیل را در یخچال نگهداری کنید تا خواص خود را از دست ندهند.
در این مطلب طرز تهیه کیک با آرد ذرت را مشاهده کردید که امیدواریم از طعم بی نظیر این کیک خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل برای آشنایی با دستور پخت انواع کیک می توانید در اینجا کلیک کنید.