پودینگ از انواع دسر های خوش مزه و محبوب جهان است، که مواد اصلی آن ها شیر و شکر می باشد. پودینگ ها را می توان با انواع طعم دهنده های مختلف درست کرد و سفره های خود را با آن ها رنگین کرد. پودینگ موزی و پودینگ شکلاتی محبوبیت زیادی در ایران دارند. یکی از انواع این خوراکی های خوشمزه نوع لیمویی آن است . در ادامه مطلب با طرز تهیه پودینگ لیمویی همراه ما باشید.

مواد لازم:
- شکر: یک چهارم فنجان
- لیمو: ا عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: یک سوم فنجان
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- کره: 2 قاشق چای خوری
- آرد: 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه پودینگ لیمویی فوق العاده
مواد تهیه شده بالا مناسب برای تعداد 2 نفر می باشد. در ابتدا قبل از هر کاری باید فر را روشن و روی دمای 350 درجه تنظیم کنید.
ظرفی مناسب را تهیه کرده و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید. زرده ی تخم مرغ را از سفیده ی آن جدا کنید. سفیده را به خوبی هم بزنید تا جایی که سفت شود.

سپس در این مرحله به زرده تخم مرغی که کنار گذاشته بودید، دو قاشق کره اضافه کنید و آن ها را به خوبی باهم مخلوط کنید. سپس آرد و شکر را نیز به آن ها بیافزایید و با هم ترکیب کنید.
در ادامه شیر را به همراه آب لیمو با هم ترکیب کنید و به موادی که طی مرحله ی قبل آماده کردید اضافه کنید. به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. سفیده تخم مرغ را به مواد خود اضافه کنید و آن ها را باهم به خوبی مخلوط کنید.
در مرحله ی آخر ظرف های سرامیکی که مناسب برای داخل فر هستند را با روغن چرب کنید. مواد را داخل قالب ها ریخته و روی سینی فر قرار بدهید. 30 دقیقه زمان لازم است تا کاملا پخته و طلایی رنگ شود.
بعد از خارج کردن پودینگ از فر، بگذارید تا کاملا سرد شود. می توانید دسر خود را با خامه یا تکه های کوچکی از لیمو زینت دهید و آن را نوش جان بفرمایید.