کیک بدون شیر را می توان ایده ای جالب و کاربردی برای پخت یک کیک خوشمزه و در عین حال ساده به شمار آورد. اگر شما نیز از آن دسته از عزیزانی هستید که با افزودن شیر در کیک مشکل دارید. می توانید به راحتی آن را حذف و یا جایگزین هایی را برای آن انتخاب نمایید. طرز تهیه کیک بدون شیر در این مطلب آموزش آشپزی انتخاب آرگا می باشد.
آشنایی با انواع دسر
دسرها زیر مجموعه های زیادی را شامل می شوند که از جمله ی آنها می توان به انواع کیک ها، بیسکوییت ها، شکلات ها، بستنی ها و همچنین نوشیدنی ها و …. اشاره داشت. و اما کیک ها که خود گوناگونی بالایی را مشمول می گردند. در اغلب شیر و همچنین ماست از ترکیبات اصلی به حساب می آید. اما این فقط در اغلب کیک ها است و دستور پخت های فوق العاده ای برای کیک بدون شیر نیز وجود دارد که در این مطلب به آموزش آن خواهیم پرداخت.
مواد مورد نیاز
- آرد سفید 2 پیمانه
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- آب جوشیده 1/2 پیمانه
- شکر و یا پودر قند 1/5 پیمانه
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 6 عدد
- نمک نوک قاشق چایخوری
- 1/2 پیمانه کره آب شده و یا کره ذوب شده
آموزش طرز تهیه کیک بدون شیر با سیب و دارچین دارای طعمی ایده آل
ابتدا به عنوان نخستین مرحله سفیده و زرده تخم مرغ را جدا نمایید. سفیده تخم مرغ را با استفاده از همزن برقی خوب به هم بزنید تا به رنگ سفید درآمده و فرم خامه ای به خود بگیرد.
بعد شکر و پودر قند را به ترکیب افزوده و در دومین بار به تکرار این ترکیب را به خوبی به هم بزنید. پس از آن نیز کره آب شده و یا روغن را افزوده و درون یخچال قرار بدهید تا آب نیفتد.
جهت اینکه کیک شما اسفنجی شود، بهتر است بکینگ پودر، آرد، جوش شیرین، وانیل، نمک را الک نموده و درون ظرفی بریزید. بعد زرده تخم مرغ را درون یک ظرف دیگر ریخته، بهم بزنید تا به رنگ کرمی درآید.
در این مرحله آب جوشیده شده را آرام آرام به زرده تخم مرغ بیفزایید و بلافاصله, تند تند ترکیب را بهم بزنید. آرد و سایر مواد الک گردیده را آرام آرام به زرده های تخم مرغ می افزایید. قدری هم زده و بعد سفیده تخم مرغ هم زده شده را از یخچال بیرون آورده و به این ترکیب بیفزایید.
حالا بعد از این که کیک شما آماده گردید. قالب کیک را با به کارگیری کاغذ روغنی بپوشانید، همچنین می توانید تمامی قالب را با کمک روغن چرب نمایید. پس از آن مخلوط به دست آمده را درون قالب بریزید.
2 عدد سیب را بدون پوست گرفتن به طور عمودی، با برش زدن به حلقه های ظریفی تبدیل کنید و با پودر دارچین آنها را طعم دار نمایید. این برش ها را بر روی مواد کیک درون قالب قرار دهید. سطح رویی مواد کیک را با استفاده از پودر دارچین بپوشانید. برای زمانی حدودا 30 – 35 دقیقه درون فر با دمای 175 – 180 درجه سانتی گراد بگذارید.
پس از خارج ساختن از فر کیک ساده سیب و دارچین شما آماده است.
چند نکته طلایی
- در صورت تمایل می توانید درون مواد کیک ساده بدون شیر خود از گردو استفاده کنید.
- با افزودن پودر قهوه و یا پودر کاکائو و حذف سیب و دارچین می توانید یک کیک ساده بدون شیر کاکائویی و یا با طعم قهوه تهیه کنید.
- اگر فر در دسترس ندارید و اما قصد تهیه این کیک لذیذ را دارید، می توانید آن را درون قابلمه نیز تهیه کنید.
- به دلایل مختلفی همچون رژیمی بودن کیک، و یا منع استفاده از شیر، و نیز متفاوت شدن طعم کیک و ساده روش پخت می توان شیر را دستور پخت حذف نمود. البته جایگزین هایی مانند آب، آبمیوه و یا حتی شیرهای دیگری غیر از شیر دامی همچون شیر نارگیل و شیر آناناس را می توان به کار برد.
از اینکه تا انتهای این مطلب آموزشی – آشپزی همراه آرگا بودید، بی نهایت متشکریم. امیدواریم شما همراهان خوب آرگا بتوانید با استفاده از این مطلب آموزشی کیک خوشمزه و خوش طعمی را در منزل تهیه کرده و همراه خانواده دوست داشتنی خود میل نمایید. برای آشنایی با انواع کیک بر روی لینک کلیک کنید.