به کمک میوه های مختلف می توانید کمپوت هایی خوشمزه و سالم را در منزل تهیه کنید. کمپوت زغال اخته از انواع کمپوت های خوش طعم می باشد و برای طرز تهیه کمپوت زغال اخته روش های مختلفی وجود دارد.
طرز تهیه کمپوت زغال اخته با دو روش مختلف
برای تهیه کمپوت از روش های مختلف نظیر کمپوت سیب و کمپوت گلابی و کمپوت هلو و کمپوت زغال اخته و … می توانید استفاده کنید سپس این کمپوت های سالم و خانگی را درون یخچال نگهداری نمایید. در ادامه آموزش دستور تهیه کمپوت زغال اخته را پیش رو خواهید داشت.
روش اول : مواد لازم
- زغال اخته : دو پیمانه
- شکر : مقداری کمتر از یک لیوان معمولی
- آب : 5 پیمانه
مراحل تهیه کمپوت زغال اخته
ابتدا زغال اخته ها را به خوبی بشویید سپس شکر و آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار بدهید و اجازه دهید تا شکر درون آب به خوبی حل شود سپس زغال اخته ها را به محلول شکر اضافه نمایید و اجازه دهید تا پخته و نرم شوند.
قابلمه را در مکانی مناسب قرار بدهید سپس اجازه دهید تا کمپوت زغال اخته خنک شود همچنین کمپوت را درون بطری شیشه ای استریل شده بریزید و درب بطری شیشه ای را به خوبی بشویید سپس بطری حاوی کمپوت را درون یخچال قرار بدهید.
روش دوم : مواد لازم
- زغال اخته تازه : صد گرم
- سیب : 200 گرم
- ریشه زنجبیل : 15 گرم
- شکر : 75 گرم
مراحل تهیه کمپوت زغل اخته
سیب ها و زغال اخته ها را به خوبی بشویید سپس سیب ها را به شکل مکعبی خرد نمایید. درون قابلمه ای مناسب سیب و زغال اخته و ریشه زنجبیل و شکر و مقداری آب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید و اجازه دهید تا سیب و زغال اخته ها پخته شوند. قابلمه را در مکانی مناسب قرار بدهید سپس کمپوت را درون بطری شیشه ای استریل شده بریزید و بطری را در یخچال نگه داری کنید.
نکات طلایی برای تهیه کمپوت زغال اخته
- توجه داشته باشید که زمان پخت زغال اخته ها به میزان رسیده بودن آن ها بستگی دارد.
- زغال اخته ها نباید بیش از حد پخته شوند و آب کمپوت شبیه به آب شربت شود.
- زغال اخته ها برای تهیه کمپوت نباید بیش از حد له شوند.
نحوه استریل کردن بطری ها
- ابتدا بطری های شیشه ای را به خوبی بشویید.
- پارچه ای ضخیم و تمیز را درون قابلمه ای بزرگ پهن نمایید به صورتی که پارچه دیواره های قابلمه را هم بپوشاند.
- بطری هایی را که تمایل دارید استریل نمایید در کنار یکدیگر روی پارچه درون قابلمه بچینید و پارچه های دیگر را هم در لا به لای بطری ها قرار بدهید تا در اثر حرارت نشکنند.
- قابلمه را پر از آب سرد نمایید تا بطری ها غرق در آب شوند.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار بدهید تا آب به دمای جوش برسد سپس بطری ها را به مدت نیم ساعت بجوشانید و شعله گاز را خاموش نمایید.
- بعد از خنک شدن بطری ها آن ها را از درون آب بیرون آورید و روی پارچه ای تمیز قرار بدهید تا به صورت کامل خشک شوند.
- کمپوت را درون شیشه استریل شده بریزید به صورتی که فضای اضافه ای در شیشه وجود نداشته باشد.
- درب بطری شیشه ای را محکم ببندید سپس بطری ها را دوباره بجوشانید.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با مراحل تهیه کمپوت زغال اخته در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این نوع کمپوت خوش طعم نهایت لذت را ببرید.