مربا از انواع خوراکی هایی است که برای تهیه آن روش های متنوعی وجود دارد و شما می توانید به کمک انواع میوه یا پوست میوه ها مربا بپزید. مربای آجیل از انواع مرباهای خوشمزه و خوش طعم است و طرز تهیه مربای آجیل پیچیده نیست و شما می توانید به کمک انواع مغز آجیل این نوع مربا را بپزید.
برای تهیه مربا می توانید از انواع روش های مختلف نظیر مربای پسته و مربای گردو و مربای پوست پسته و مربای آجیل و … استفاده کنید که هر یک از این مرباها اگر با رعایت ترفندهایی پخته شوند طعمی بی نظیری خواهند داشت. در ادامه دستور تهیه مربای آجیل با دو روش مختلف را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- آجیل : نیم کیلوگرم
- آب : 350 میلی لیتر
- شکر : 700 گرم
- جوهر لیمو : نصف قاشق چایخوری
آموزش طرز تهیه مربای آجیل
برای تهیه این مربا ابتدا مغزهای آجیل را به مدت 4 ساعت به همراه مقداری آب خیس کنید سپس درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید مغزهای آجیل را درون آب بریزید و بعد از گذشت 5 دقیقه مغزها را در آبکش ریخته و در مکانی مناسب قرار بدهید.
شکر و آب را درون قابلمه ای مناسب با یگدیکر مخلوط نمایید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا شربت به دمای جوش برسد سپس مقداری جوهر لیمو را در یک قاشق آب حل نمایید و به شربت مربا بیفزایید و در انتها نیز مغزها را به شربت بیفزایید و اجازه دهید تا مربا قوام بیاید سپس حرارت گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مربا سرد شود. مربا را درون بطری های شیشه ای بریزید سپس بطری ها را در یخچال نگه داری کنید.
مواد لازم
- پسته تازه : صد گرم
- فندق تازه : صد گرم
- گردوی تازه : صد گرم
- تخمه آفتابگردان خام : صد گرم
- بادام تازه : صد گرم
آموزش دوم تهیه مربای آجیل
ابتدا پوست پوسته ها را جدا کنید سپس آن ها را درون آب بریزید تا خیس بخورند و پوست دوم پسته ها را هم بگیرید و آن ها را خلال نمایید.
سپس پوست فندق را هم بگیرید و آن را خلالی کنید. پوست گردو و بادام ها را نیز بگیرید و آن ها را به صورت خلالی خرد نمایید. تخمه ها را بشکنید و مغز آن ها را بیرون آورید سپس همه مغزهای آجیل را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.
شکر و آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا شربت به قوام لازم برسد و مقداری جوهر لیمو به شربت بیفزایید سپس مغزهای آجیل را درون شربت بریزید و بعد از اینکه مربا غلیظ شد آن را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
نکات طلایی تهیه مربا آجیل
- توجه داشته باشید که باید پوست مغزهای آجیل را به خوبی بگیرید.
- مغزهای آجیل نباید شور یا بو داده باشند.
- مغزها را حتما خیس کنید.
در این مطلب با طرز تهیه مربا آجیل در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم از تهیه این مربا نهایت لذت را برده باشید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.