همانطور که می دانید یکی از پر خواص ترین گیاهان آلوئه ورا می باشد. از این گیاه پرخاصیت می توانید استفاده های زیادی کنید. امروزه از ژل آلوئه ورا فرآورده های بسیاری تهیه و در بازار عرضه می شود. کمپوت آلوئه ورا، شربت آلوئه ورا و مربای این گیاه انواعی از این فرآورده ها هستند. در ادامه با طرز تهیه مربا آلوئه ورا همراه ما باشید.
مواد لازم
- شکر: 1 کیلو گرم
- آبلیمو: 1 قاشق غذا خوری
- آلوئه ورا: به شکل خرد شده 1 کیلو گرم
- اسانس آلوئه ورا: 2 قطره
- آب: به میزان 700 گرم
طرز تهیه مربا آلوئه ورا خوشمزه
برای درست کردن این مربا در اولین مرحله از کار باید آلوئه ورا تازه ای تهیه کرده و ژل وسط آن را بیرون بیاورید. سپس آن را به شکل نگینی داخل ظرفی مناسب خرد کنید و ژل آلوئه ورا را به مدت دو ساعت در فریزر قرار بدهید.
پس از گذشت این زمان آلوئه ورا را بیرون آورده و سپس 200 گرم شکر به آن بیفزایید. ظرف را به مدت دو یا سه ساعت کنار بگذارید تا با محیط هم دما شده و شکر نیز با آلوئه ورا به خوبی مخلوط شود.
در این مرحله قابلمه ای مناسب تهیه کرده و مواد مرحله قبل را داخل آن بریزید و سپس روی شعله گاز قرار دهید تا جوش بیاید. پس از اینکه مواد جوش آمد، شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 40 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا مربا با حرارت کم پخته شود.
در ادامه قابلمه ای دیگری تهیه کنید و شکر را به همراه 700 گرم آب داخل آن بریزید و با قاشق تا جایی که شکر کاملا در آب حل شود آن را هم بزنید. سپس قابلمه را روی شعله گاز قرار بدهید تا شکر همراه آب بجوشد. در هنگام جوشیدن کف هایی که روی سطح ایجاد شده اند را با قاشق بردارید تا شهد شفاف تر و خوش رنگ تری حاصل شود.
سپس پس از جوش زدن شهد شعله را کم کنید. یک ساعت زمان دهید تا مجددا بجوشد و به غلظت برسد. پس از اینکه غلیظ شد، شهد را به مربا آلوئه ورا که پخته شده است، بیفزایید و مجددا روی شعله گاز قرار دهید، تا همه ی مواد یک ربع با حرارت کم جوشانده شود. در مرحله ی آخر آب لیمو را به آن ها اضافه کنید. مربای شما آمده است. پس از اینکه سرد شد برای خوش طعم تر شدن به آن اسانس وانیل یا آلوئه ورا بیفزایید.
امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. در ادامه می توانید برای تهیه انواع مربا روی لینک آن کلیک کنید و با طرز تهیه آن ها آشنا شوید.