طرز تهیه پودینگ گلاب با طعم ساده و میوه ای

در این مطلب طرز تهیه پودینگ گلاب با دو روش مختلف را در اختیار شما کدبانوهای گرامی قرار خواهیم داد که امیدواریم با توجه به دستورات ذکر شده بتوانید این نوع دسر مجلسی را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت بهره را ببرید.

طرز تهیه پودینگ گلاب با طعم ساده و میوه ای

پودینگ گلاب از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم می باشد که برای تهیه آن روش های زیادی وجود دارد و شما می توانید این دسر را برای پذیرایی از مهمان ها یا اعضای خانواده تان در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه پودینگ گلاب می توانید برای ایجاد طعم بهتر از وانیل ، شکلات ، زعفران و … استفاده نمایید.

پودینگ دسری مجلسی و خوش طعم می باشد که بهتر است برای ایجاد تنوع در طعم و مزه این دسر آن را به شکل های متنوع نظیر پودینگ زعفرانی، پودینگ وانیلی، پودینگ شکلاتی و پودینگ گلاب بپزید.

طرز تهیه پودینگ

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • آب هندوانه : پنج پیمانه
  • آرد ذرت : نصف پیمانه
  • شکر : یک پیمانه
  • گلاب : دو قاشق سوپخوری
  • آب لیموی ترش : دو قاشق سوپخوری
  • شکلات تخته ای به صورت درشت رنده شده : صد گرم
  • پودر دارچین : نصف قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته شده : 1 و 1/2 پیمانه
  • خلال پسته : نصف پیمانه

طرز تهیه پودینگ گلاب و هندوانه

آب هندوانه را به همراه آرد ذرت درون ظرفی مناسب بریزید سپس شکر را به مخلوط مواد بیفزایید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسند.

آبلیموی ترش و گلاب را به مایه دسر بیفزایید سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و دسر را درون ظروف تک نفره برای سرو بریزید و ظروف را در یخچال قرار دهید تا دسر به خوبی بسته و خنک شود.

پودینگ خوشمزه

ظروف حاوی دسر را از درون یخچال بیرون آورید و 2/3 از شکلات را روی پودینگ ها بریزید سپس روی شکلات دارچین و خامه بریزید و باقی مانده شکلات را هم روی خامه بریزید و این دسر خوشمزه را با پودر پسته و … تزیین نمایید.

پودینگ هندوانه و گلاب

مواد لازم

  • آرد برنج : صد گرم
  • شیر پرچرب : 1 لیتر
  • کره : 40 گرم
  • شکر : 50 گرم
  • گلاب : 1 قاشق مرباخوری

آموزش تهیه پودینگ گلاب ساده

ابتدا شیر را درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد. آرد برنج را به همراه آب درون ظرفی مناسب بریزید و آرد را هم بزنید تا در آب حل شود سپس بعد از رسیدن شیر به دمای جوش ، مخلوط آرد برنج را به شیر اضافه نمایید و مایه دسر را هم بزنید.

دسر پودینگ با گلاب

شکر و کره را به دسر پودینگ بیفزایید و به مدت 20 تا 30 دقیقه دسر را هم بزنید تا به غلظت لازم برسد. بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و دسر را درون ظروف مناسب برای سرو بریزید سپس ظروف را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه دسرها خنک شدند آن ها را از درون بیرون یخچال بیرون آورید و به کمک ایده های تزیین فرنی دسر پودینگ را به زیبایی تزیین نمایید.

پودینگ گلاب خوشمزه

نکات طلایی پخت پودینگ با گلاب

1.مایه دسر را به صورت مرتب هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد.

2. در صورت تمایل می توانید مقداری وانیل یا زعفران به این نوع دسر بیفزایید.

3. بعد از اینکه دسر به غلظت لازم رسید آن را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر به خوبی پخته شود.

4. دسر پودینگ گلاب را می توانید به صورت قالبی تهیه کنید که در این صورت بعد از تهیه مایه دسر باید آن را درون قالب مورد نظرتان بریزید سپس قالب را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از خارج کردن قالب از یخچال باید دسر را درون ظرف مخصوص سرو برگردانید سپس این دسر قالبی را به زیبایی تزیین نمایید.

پودینگ قالبی

در این بخش از آشپزی مجله آرگا با طرز تهیه پودینگ گلاب در خدمت شما کدبانوهای عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم این نوع دسر مورد توجه تان قرار گرفته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان