طرز تهیه مربای گلبرگ زعفران کمی دشوار می باشد با این حال شما می توانید با استفاده از این روشی که در ادامه برایتان بیان می کنیم مربایی خوشمزه و خوش عطر همچون مربای گل نسترن و مربای گل محمدی تهیه کنید و صبح ها از خوردن آن ها لذت ببرید.
مواد لازم
- گلبرگ زعفران 300 گرم
- شکر سفید 100 گرم
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه مربای گلبرگ زعفران
برای این که این مربای بسیار خوشمزه را تهیه کنید ابتدا باید گلبرگ ها را در مقداری آب در حال جوش بیندازید و بعد از این که تلخی آن ها گرفته شد آن ها را از آب خارج کنید. این فرایند کلا 1 دقیقه طول می کشد و دیگر نیازی به زمان بیش تری نخواهید داشت.
بعد از این که گلبرگ ها را از آب جوش جدا کردید آن ها را در آب و شکر قرار دهید و بر روی شعله ملایم گاز بگذارید تا به جوش بیاید. بهتر است شعله گاز را زیاد نکنید زیرا این کار می تواند منجر به سیاه شدن رنگ مربای شما شود.
زمانی که مربا به غلظت مورد نظر رسید می توانید شعله گاز را خاموش کنید و مربا را زمانی که از دمای بسیار بالا افتاد درون شیشه های استرلیزه نگهداری کنید.
نکات طلایی تهیه انواع مربا
برای این که مربای شما خوشمزه شود بهتر است یک سری نکاتی را برای پختن مربا و نحوه نگهداری از آن بدانید.
- حتما از شیشه های استرلیزه استفاده کنید. در واقع استرلیزه بودن می تواند میزان ماندگاری مربای شما را افزایش داده و از خراب شدن و کپک زدن آن نیز جلوگیری خواهد کرد.
- بهتر است میزان شکر گفته شده را افزایش ندهید زیرا هر چه شکر بیش تر باشد میزان شکرک بستن روی مربا افزایش می یابد.
- برای این که از تیره شدن مربای خود پیشگیری کنید باید در حین پختن مربا درب قابلمه را نگذارید. در واقع تنها مربایی که باید در حین پختن در قابلمه را بگذارید مربای به می باشد.
- پختن مربا در ظرف های مسی بسیار راحت تر از سایر ظروف می باشد و مرباهایی که در این ظرف ها ساخته می شوند مزه بهتری نسبت به سایرین دارند.
- برای پیشگیری از شکرک بستن روی مربا بهتر است نگذارید مربای شما بیش از حد بجوشد.
- زمانی که مربا ها هنوز داغ هستند بهتر است آن ها را در ظرف شیشه ای و پلاستیکی نریزید. در واقع این کار شما برای ظروف پلاستیکی بسیار خطر ناک می باشد و خطر سرطان را افزایش می دهد و برای ظروف شیشه ای نیز می تواند منجر به شکستن شیشه شده و مربای شما حیف خواهد شد.
- برای این که مربای شما قوام خوبی داشته باشد بهتر است آب به آن اضافه نکنید و اجازه بدهید خوب و با شعله بسیار کم بجوشد تا به قوام برسد و غلظت آن زیاد شود.
- کپک زدن مربا سه دلیل عمده دارد. یکی از این دلیل ها کمبود میزان شکر، دومین دلیل به قوام نرسیدن مربا و سومین و آخرین دلیلی زیاد بودن آب مربا می باشد. برای این که این مشکل برایتان ایجاد نشود بهتر است این سه نکته را برای تهیه مربا در نظر داشته باشید و سعی کنید آن ها را در ساخت مربا لحاظ کنید.
اگر از طرز تهیه مربای گلبرگ زعفران در این مطلب رضایت داشتید و توانستید مربای خوشمزه ای را تهیه کنید به شما پیشنهاد می دهیم در ادامه با کلیک بر روی لینک انواع مربا مطالبی را در مورد روش پخت مرباهای مختلف مشاهده کنید و اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید تا بتوانید مرباهای خانگی و بدون نگهدارنده ای تهیه کرده و سلامت بدنی خود را تا حدود بسیار زیادی افزایش دهید.