طرز تهیه تارت کاراملی، یکی از تارت های خوش مزه و پر طرفدار می باشد که می توان در این مقاله با دستور پخت و نحوه ی آماده کردن آن بیشتر آشنا شویم. آرگا همراه همیشگی شما.
دستور اول برای آماده کردن تارت کرم کاراملی
مواد مورد نیاز برای تارت
- یک عدد تخم مرغ
- وانیل یک قاشق مربا خوری
- آرد یک لیوان سر خالی
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- روغن مایع یک چهارم لیوان
- شکر نصف لیوان
- پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری
- شیر یک چهارم لیوان
مواد لازم برای کرم:
- آرد نصف لیوان
- پودر کاکائو یک قاشق مربا خوری
- وانیل یک قاشق مربا خوری
- شکر سه چهارم لیوان
- آب دو لیوان
طرز تهیه تارت کاراملی
در مرحله ی اول در طرز تهیه تارت کاراملی می بایست تخم و مرغ و شکر و وانیل را با هم ترکیب نمایید.
بعد با هم زن خوب هم بزنید تا کرم رنگ گردد. بعد روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه و مخلوط کنید.
در وحله ی آخر پودر کاکائو و آرد را که با بیکینگ پودر الک کردید، آرام اضافه نمایید.
بعد خمیر را در قالب تارت که قبلا چرب کرده بودید ریخته و در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت صد و هشتاد به مدت سی ذقیقه بگذارید تا پخته شود.
در این مدت کرم را آماده می نماییم. به این صورت که آب و شکر و آرد زا با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید.
در طرز تهیه تارت کاراملی می بایست این ترکیب را دائما هم بزنید تا گلوله نگردد و به غلظت کافی برسد.( باید از فرنی کمی سفت تر شود).
بعد کرم را نصف کنید و به نصف آن وانیل اضافه کرده و به نصف دیگر پودر کاکائو بزنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در مرحله ی آخر طرز تهیه تارت کرم کاراملی، آن ها را از فر خارج کرده تا از حرارت بیافتد.
بعد کرم ها را به صورت مدل زبرا (کمی کرم سفید بریزید. سپس وسط کرم سفید کرم کاکائویی بریزید.
دوباره کرم سفید و تا تمام شدن کرم ادامه دهید) به رویش بریزید و با خلال دندان طرح بیاندازید.
به این صورت تارت کاراملی آماده سرو می باشد.
دستور دوم طرز تهیه تارت کاراملی
مواد مورد نیاز
شکر سه چهارم پیمانه
کره صد گرم
آرد یک و نیم پیمانه
زرده یک عدد
آب یخ یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه تارت کاراملی
کره را ابتدا با نوک انگشتان دست تکه تکه می کنیم. باید به این نکته توجه کنید نوک انگشتان کره را به خورد آرد می دهیم و سپس زرده و وانیل و آب را اضافه و خیلی سریع به صورت خمیر در آورده زیاد ورز ندهید.
در حد گلوله شدن ورز دهید بعد داخل پلاستیک قرار دهید و سپس در یخچال بگذارید و با وردنه باز کرده و داخل قالب های تارت گذاشته کاملا دور تا دور قالب های تارت می چسبانیم.
در تارت کاراملی کف قالب را با چنگال سوراخ نمایید تا هنگام پخت پف نکند می توانیم داخل آن نخود خام بریزیم تا سنگین شود و تارت پف نکند بعد داخل فر گذاشته حرارت صد و هشتاد ده دقیقه بعد که تارت خنک شد مواد کارامل را داخل آن می ریزیم.
دستور سوم تارت کاراملی
مواد مورد نیاز
- نصف فنجان کره
- سه قاشق چای خوری آب یخ
- کارامل معمولی شور
- دویست و بیست گرم بادام زمینی
- دو قاشق غذا خوری کره بادام زمینی
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- دویست و بیست و شش گرم شکلات خرد شده
- اسنیکرز های نصف شده برای داخل خمیر
- صد و بیست و پنج گرم آرد همه منظوره
- دو قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
طرز تهیه تارت کاراملی
در طرز تهیه تارت کاراملی نخست فر را روی سیصد و پنجاه درجه فارنهایت (صد و هفتاد و هفت درجه سانتی گراد) حرارت داده.
سپس با میکسر، آرد، نمک، شکر قهوه ای و سه چهارم فنجان بادام زمینی را خرد و مخلوط نمایید. بعد کره را تکه تکه کرده و به مواد اضافه کنید و بعد شکر دانه را اضافه نمایید. در آخر آب را اضافه می کنیم.
مواد را داخل ظرف نه اینچی ریخته و با دستتان تخت کنید و روی آن فویل بکشید و در فر قرار دهید تا پخته شود.
با گذشت هجده دقیقه آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا تارت سرد گردد.
در طرز تهیه تارت کاراملی برای مواد داخل تارت می بایست از کارامل یک فنجان بادام زمینی استفاده کرد که بدین منظور مواد را با هم مخلوط می نماییم.
سپس کره بادام زمینی و شکلات را باهم اضافه کرده و مخلوط می نماییم و در ماکرویو می گذاریم تا ذوب گردد بعد مخلوط کنید و با کارامل درست شده ترکیب کنید و در تارت پخته شده بریزید.
تارت را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید.اگر علاقه دارید می توانید کمی نمک به کارامل اضافه کنید.