تارت، یک نوع دسر محبوب که شما می توانید در این بخش با طرز تهیه تارت پسته ای که یکی از انواع تارت ها است، آشنا شوید. این تارت رسپی ساده ای داشته و در این بخش تمام مراحل تهیه آن را مطالعه می کنید.
اگر به دنبال تهیه انواعی از تارت های خانگی هستید، می توانید در لینک با طرز تهیه تارت گلابی و تارت کاراملی آشنا شوید. این تارت ویژه را می توانید با چای و انواع نوشیدنی ها سرو کنید.
مواد اولیه:
- کره: 100 گرم
- آرد: 130 گرم
- پنیر خامه ای: 90 گرم
- وانیل: 1 قاشق مرباخوری
- نمک: اندکی
- عسل: 1 قاشق سوپ خوری
مواد میانی تارت:
- نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
- شیر: 2 پیمانه
- شکر: 3 قاشق سوپ خوری
- عسل: 1 قاشق سوپ خوری
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- پودر نارگیل و پسته: به میزان لازم
- توت فرنگی: برای تزیین
طرز تیهه تارت پسته ای:
اولین مرحله آماده سزای مواد این تارت است. ابتدا باید کره، عسل، پنیر حامه ای و وانیل و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مواد را به مدت 3 دقیقه با یکدیگر هم بزنید. حالا آرد را سه مرتبه الک کرده و به مواد خود کم کم اضافه نمایید. بعد از اینکه خمیر شما تهیه شد، می توانید خمیر را به مدت 3 ساعت درون یخچال بگذارید.
توجه داشته باشید که روی سطح خمیر باید یک سلفون قرار دهید. روی یک سطح را آردپاشی کرده و خمیر را روی سطح باز کنید. خمیر باز شده را درون قالب تارت بگذارید و توجه کنید که ضخامت آن 4 سانتی متر بیشتر نشود. روی خمیر را یک سلفون کشیده و یک ساعت قرار دهید تا استراحت کند.
حالا نوبت به پخت تارت می رسد. روی سطح تارت را با استفاده از یک چنگال سوراخ کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید و روی مواد را با حبوبات پر کرده تا زمان پخت خمیر بالا نیاید. حالا باید قالب را درون فر از قبل گرم شده نیز قرار دهید. این تارت باید به مدت 15 دقیقه نیز درون فر باشد.
در این مرحله از طرز تهیه تارت پسته ای نوبت به تهیه مواد کرمی می رسد. زرده تخم مرغ، شیر، نشاسته ذرت، عسل و شکر را با یکدیگر ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا مواد بجوشد. بعد از اینکه مواد به غلظت کافی رسید، زمان دهید تا خامی مواد از بین برود. مواد را از روی حرارت برداشته و درون آن مقداری پودر پسته بریزید.
هل سابیده شده را نیز به مواد کرم اضافه نمایید. در صورت دلخواه نیز می توانید از مقداری پودر نارگیل نیز در این دسر عالی استفاده کنید. افزودن مقداری وانیل نیز موجب شده تا این دسر عطر بهتری داشته باشد. مواد کرم را روی تارت ریخته و کیسه فریزر روی آن بگذارید.
بعد از اینکه دسر شما کمی خنک شد، می توانید از مقداری پودر پسته هم برای روی این دسر استفاده کنید که هم طعم عالی دارد و هم اینکه دیزاین شما را بهتر می کند. در صورت دلخواه نیز می توانید از یک لایه مارمالاد برای این تارت فوق العاده استفاده کنید. مارمالاد آلبالو و دیگر میوه ها برای این تارت عالی است.