دکتر سید مهدی میرغضنفری؛ متخصص طب سنتی
مزاج آن سرد و تر است.
برای افراد گرم مزاج می تواند مفید باشد.
برای فصلها و اقلیمهای گرم مصرف آن خوب است.
به رقیق شدن خون کمک میکند.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/17/2243300574.jpg)
ممکن است در افرادی که سردی مزاج و گوارش دارند ایجاد نفخ معده و روده کند.
کسانی که اختلال هضم دارند نباید پوست گوجه را مصرف کنند و خود بافت گوجه را حرارت داده و در غذا ریخته و مصرف کننده و همراه آن از یک ادویه تند مثل زیره و یا آویشن استفاده کنند.
گوجه را میتوان به صورت تازه و برش خورده روی پوستی که دچار سوختگی یا آفتاب سوختگی شده قرار داد.
البته باید مراقب بود که حساسیت قبلی به گوجه نداشته باشد.
گوجه برای رفع تشنگی خوب است و تا حدودی تأمین کننده آب برای بدن است.
برخی که به آن حساسیت دارند، نباید از آن مصرف کنند.