ماهان شبکه ایرانیان

پیشگیری از خطر ابتلا به سکته قلبی با این نوشیدنی

مطالعات جدید حاکی از آن است افرادی که بیش از سه مرتبه در هفته چای می‌نوشند، سلامت قلب و عروق بیشتری دارند. این مسئله ناشی از پلی فنول‌های موجود در چای است؛ پلی فنول‌ها ترکیباتی هستند

پیشگیری از خطر ابتلا به سکته قلبی با این نوشیدنی

مطالعات جدید حاکی از آن است افرادی که بیش از سه مرتبه در هفته چای می‌نوشند، سلامت قلب و عروق بیشتری دارند. این مسئله ناشی از پلی فنول‌های موجود در چای است؛ پلی فنول‌ها ترکیباتی هستند که در چای سیاه و سبز یافت می‌شوند و فواید بی‌شماری برای سلامتی دارند.

به گزارش خبرآنلاین، نوشیدن یک فنجان چای طول عمر شما را افزایش می‌دهد و تا حدودی از مراجعه شما به پزشک جلوگیری می‌کند. طبق تحقیقات منتشرشده در مجلات قلب و عروق، اگر سه فنجان (یا بیشتر)، در هفته چای بنوشید، به نحوی سلامت قلب و عروق خود را تضمین کرده‌اید. 

 بیشتربخوانید:

چای سیاه ، سبز و این بار سفید

 

 

معجزه پلی‌فنول‌ها

طبق گفته کارشناسان پلی فنول‌های موجود در چای‌های ارگانیک سبز و سیاه مزایای زیادی برای سلامتی دارند؛ از جمله بهبود عملکرد رگ‌های خونی، رقیق‌تر شدن خون و کاهش انقباضات. همچنین این ترکیبات در افزایش کلسترول خوب مؤثرند و به محافظت از قلب کمک می‌کنند. پلی فنول‌ها التهاب را کاهش می‌دهند و از لختگی و سفتی خون جلوگیری می‌کنند. از آنجا که پلی فنول‌ها به مدت طولانی در بدن باقی نمی‌مانند، برای دستیابی به فواید آنها لازم است به صورت مداوم چای بنوشید.

 

چای سیاه یا سبز؟

فواید چای بسته به نوع آن متفاوت است. در حالی که چای سیاه و سبز هر دو حاوی پلی فنول هستند، اما توصیه می‌شود بیشتر چای سبز بنوشید. به این دلیل که اثربخشی پلی فنول‌های چای سیاه در فرآیند تخمیر ممکن است کاهش یابد.

 

محققان در پکن یک مطالعه گسترده و طولانی مدت بر روی 100902 شرکت‌کننده که سابقه حمله قلبی، سکته مغزی یا سرطان را نداشتند، انجام دادند. کسانی که در این مطالعه عادت به نوشیدن چای را در خود حفظ کرده بودند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته قلبی در آنها 56٪ کاهش یافت.

بیشتربخوانید:

خواص چای سفید

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان