کیک خرفه یکی از بهترین و خوشمزه ترین کیک های می باشد که می توانید آن را تهیه کنید و از خواص بسیار مهم خرفه بهره مند شوید. این که داره عطر و طعم بسیار بی نظیر می باشد و می تواند سلیقه هر فردی را به خود جذب کند. در مطالب قبلی طرز تهیه کیک دارچینی و طرز تهیه کیک دموزاییکی را مورد بررسی قرار داده ایم و در ادامه شما را با طرز تهیه کیک خرفه آشنا می کنیم.

مواد لازم
- آرد 2 لیوان
- شکر 1 لیوان
- شیر 1 لیوان
- روغن مایع یک و نصف لیوان
- تخم مرغ 4 عدد
- تخم خرفه دو قاشق غذا خوری
- وانیل یک و هشت دهم قاشق چای خوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- نمک یک پنس
طرز تهیه کیک خرفه
برای کیک خرما را بپزید ابتدا باید خرفه ها را در شیر بریزید و هم بزنید سپس آرد و نمک و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید این کار به پف کردن کیک شما کمک می کند و باعث می شود درون کیک کامل پخته شود.
بهتر از بعد از اینکه کارهای اولیه را انجام دادید قالب دلخواه را با کره و آرد پاشی کاور کنید تا کیک شما به ته کاور نچسبد و بعد از پخته شدن به راحتی بتواند آن را از قالب خارج کنید.
فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید در همین حین شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود.
بعد از گذشت 7 دقیقه می توانید روغن مایع و شیرینی که با تخم مرغ خوردن مخلوط کرده بودید را به زعفران اضافه کرده و به همراه گلاب هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
بعد از اینکه مواد شما مخلوط شد مواد خشک الک کرده بودید را به آرامی به مواد دیگر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. بهتر از هم زدن را با قاشق پلاستیکی انجام دهید زیرا با استفاده از قاشق فلزی باعث خوابیدن پف کیک شما می شود.
مواد و در قالب بریزید و مدت 45 دقیقه آن را در دمای 180 درجه فر قرار دهید. بعد از اینکه آن را از فر خارج کردید می توانید تزئین و سرو کنید.

نکات تکمیلی
- اگر دوست دارید که شما تم خاصی دیگری نیز داشته باشد می توانید به جای گلاب از پودر هل استفاده کنید.
- در این کیک می توانید به جای زعفران از طعم دهنده های دلخواه مانند پودر دارچین زنجبیل و اسانس انواع میوه ها نیز استفاده کنید.
- اگر دوست ندارید میتوانید گلاب را به طور کلی از این دستور حذف کنید.
- توسط خرفه بسیار زیاد است و از این خاص میتوان به تصفیه کنندگی خون و از بین بردن مشکلات گوارشی استفاده کرد.
- اگر دوست ندارید تخم خرفه را درون کیک بریزید می توانید برای تزیین کیک از آن استفاده کنید.
- استفاده از کیک خرفه باعث تقویت کل بدن میشود و اگر نمی توانید از خرفه خالی استفاده کنید و آن را به کودکان خود بدهیم تا سیستم ایمنی آنها را بالا ببرید می توانید با استفاده از کیک این ماده را به خورده کودکان بدهید.