طرز تهیه کیک خرفه و فوت و فن های پخت آن

طرز تهیه کیک خیس بسیار ساده می باشد که در ادامه قصد داریم آن را به شما آموزش دهیم و نکاتی که در حین پختن این کیک باید رعایت کنید را برای شما بیان خواهیم کرد.

طرز تهیه کیک خرفه و فوت و فن های پخت آن

کیک خرفه یکی از بهترین و خوشمزه ترین کیک های می باشد که می توانید آن را تهیه کنید و از خواص بسیار مهم خرفه بهره مند شوید. این که داره عطر و طعم بسیار بی نظیر می باشد و می تواند سلیقه هر فردی را به خود جذب کند. در مطالب قبلی طرز تهیه کیک دارچینی و طرز تهیه کیک دموزاییکی را مورد بررسی قرار داده ایم و در ادامه شما را با طرز تهیه کیک خرفه آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک خرفه

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • روغن مایع یک و نصف لیوان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • تخم خرفه دو قاشق غذا خوری
  • وانیل یک و هشت دهم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک پنس

طرز تهیه کیک خرفه

برای کیک خرما را بپزید ابتدا باید خرفه ها را در شیر بریزید و هم بزنید سپس آرد و نمک و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید این کار به پف کردن کیک شما کمک می کند و باعث می شود درون کیک کامل پخته شود.

بهتر از بعد از اینکه کارهای اولیه را انجام دادید قالب دلخواه را با کره و آرد پاشی کاور کنید تا کیک شما به ته کاور نچسبد و بعد از پخته شدن به راحتی بتواند آن را از قالب خارج کنید.

فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید در همین حین شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود.

بعد از گذشت 7 دقیقه می توانید روغن مایع و شیرینی که با تخم مرغ خوردن مخلوط کرده بودید را به زعفران اضافه کرده و به همراه گلاب هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

بعد از اینکه مواد شما مخلوط شد مواد خشک الک کرده بودید را به آرامی به مواد دیگر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. بهتر از هم زدن را با قاشق پلاستیکی انجام دهید زیرا با استفاده از قاشق فلزی باعث خوابیدن پف کیک شما می شود.

مواد و در قالب بریزید و مدت 45 دقیقه آن را در دمای 180 درجه فر قرار دهید. بعد از اینکه آن را از فر خارج کردید می توانید تزئین و سرو کنید.

کیک خرفه و نکات مهم آن

نکات تکمیلی

  • اگر دوست دارید که شما تم خاصی دیگری نیز داشته باشد می توانید به جای گلاب از پودر هل استفاده کنید.
  • در این کیک می توانید به جای زعفران از طعم دهنده های دلخواه مانند پودر دارچین زنجبیل و اسانس انواع میوه ها نیز استفاده کنید.
  • اگر دوست ندارید می‌توانید گلاب را به طور کلی از این دستور حذف کنید.
  • توسط خرفه بسیار زیاد است و از این خاص می‌توان به تصفیه کنندگی خون و از بین بردن مشکلات گوارشی استفاده کرد.
  • اگر دوست ندارید تخم خرفه را درون کیک بریزید می توانید برای تزیین کیک از آن استفاده کنید.
  • استفاده از کیک خرفه باعث تقویت کل بدن می‌شود و اگر نمی توانید از خرفه خالی استفاده کنید و آن را به کودکان خود بدهیم تا سیستم ایمنی آنها را بالا ببرید می توانید با استفاده از کیک این ماده را به خورده کودکان بدهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان