با توجه به فرا رسیدن عید نوروز بسیاری از عزیزان دوست دارند، شیرینی های سالم و با کیفیت خانگی همچون شیرینی بهشتی، شیرینی برنجی و … تهیه کنند. همانطور که می دانید طرز تهیه شیرینی در خانه یکی از کارهای ساده برای کدبانوها و آقایان می باشد. در این بخش می خواهیم یکی از جدیدترین شیرینی ها را برای شما عزیزان آموزش دهیم. توجه داشته باشید که طرز تهیه شیرینی قهوه بسیار ساده است و شما با داشتن چند ماده غذایی می توانید این شیرینی خوشمزه را تهیه نمایید.
اگر از علاقمندان به شیرینی های کاکائویی هستید، توصیه می کنیم تا حتما این شیرینی خانگی خوشمزه را تهیه نمایید. برای تهیه این شیرینی نیازی به قالب ندارید، و می توانید به راحتی آن را برای عید نوروز تهیه کنید. این شیرینی خوشمزه یک شیرینی کره ای است، و برای داشتن بافت عالی و خوب باید از کره در آن استفاده نمایید.
مواد لازم
برای پخت این شیرینی می توانید از ساده ترین مواد استفاده کنید. مهم ترین ترکیباتی که در ساخت این شیرینی به کمک شما می آیند، پودر قهوه و یا کاکائو هستند. شما با استفاده از این ترکیبات می توانید یک شیرینی متفاوت و ساده خانگی داشته باشید.
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد سفید یک و نیم پیمانه
- کره 100 گرم
- پودر قند 1 پیمانه
- نشاسته ذرت و یا گندم 1 و نیم پیمانه
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- آب جوش 1 قاشق غذاخوری
- پودر قهوه و نسکافه 1 قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه شیرینی قهوه با طعم لذیذ
در اولین گام از تهیه این شیرینی باید مواد را در دمای محیط قرار دهید. کره نرم شده و به دمای محیط رسیده در بافت این شیرینی تاثیر زیادی دارد. شما می توانید به دلخواه نشاسته ذرت را از این ترکیب حذف کنید. اما وجود این ترکیب می تواند به تردی شیرینی کمک کند. در این مرحله نسکافه را نیز در آبجوش حل کنید، و اجازه دهید، تا کمی سرد شود.
در این گام باید کره و پودر قند را درون کاسه ای بریزید، و با استفاده از یک همزن برقی هم بزنید. زمانی که کره پف کرد و حجیم شد، ترکیب شما آماده می باشد. دورگیری کردن با استفاده از لیسک در این مرحله مهم است. در ادامه نیز تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید.
در این مرحله نیز نسکافه ای که خنک شده را به ترکیبات اضافه کنید. آرد و پودر کاکائو را به همراه بکینگ پودر اضافه کنید. الک کردن مواد می توان بافت بهتری به شما بدهد. زمانی که خمیر لطیف شود، آماده می باشد. توجه کنید،که در طرز تهیه شیرینی قهوه نیازی به استراحت دادن خمیر نیست. اگر خمیر شما بافتی نرم و گرم دارد، نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
در آخرین مرحله از پخت این شیرینی ها خمیرها را به اندازه یک گلوگه بردارید، و به حالت بیضی شکل درآورید. خمیرها را درون سینی قرار دهید و زیر آن کاغذ روغنی پهن کنید. با چاقو وسط شیرینی را برش دهید و شیرینی ها را با فاصله از یکدیگر قرار دهید. این شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید.
پس از پخت این شیرینی به منظور آشنایی با انواع شیرینی می توانید کلیک نمایید.