کیک های خانگی همیشه طرفداران زیادی دارند. همانطور که می دانید کیک ها دارای انواع مختلفی هستند. شما می توانید با میوه های فصلی کیک های مخصوص فصل را نیز تهیه کنید. کیک کدو، کیک پرتقال و … از پرطرفدارترین کیک های فصلی هستند. اما اگر قصد دارید، با مواد اولیه دم دست یک کیک چهار فصلی تهیه کنید، می توانید در ادامه با طرز تهیه آن آشنا شوید.
کیک های چهار فصل از کیک های محبوب و بین المللی هستند، که بسیار ساده می توانید آن ها را آماده کنید. این کیک با طعم های متنوعی نیز تهیه می شود. شما می توانید این کیک ها را در قابلمه نیز آماده کنید.
مواد لازم
- شکر: 1 لیوان
- آرد: 2 و نیم لیوان
- تخم مرغ: 4 عدد
- روغن: 1/2 پیمانه
- شیر: 1 لیوان
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم اطراف کیک
- پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
- شکلات صبحانه: به میزان لازم
- شیر: 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک چهار فصل عالی
در اولین گام برای طرز تهیه کیک چهار فصل ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، و به همراه مقداری وانیل و شکر با دور تند همزن هم بزنید. 5 دقیقه برای این کار مناسب است، و بعد از آن مقداری شیر و روغن به مواد اضافه می کنیم. حالا تا چند ثانیه هم بزنید. در مرحله بعدی باید آرد را به کم کم به مواد اضافه کنید. ابتدا 2 قاشق از آرد را به مواد اضافه کرده و بقیه آرد را با بکینگ پودر 3 بار از الک رد می کنید.
در مرحله های بعدی آرد را در چند وعده به مواد اضافه کرده و به طور یکدست هم بزنید، تا آرد ها باز شوند. حالا موادمان آماده پخت بوده و می توانید آن را در فر قرار دهید. دمای مناسب فر برای این کیک 180 درجه سانتی گراد می باشد. در این مرحله می توانید مواد کیکتان را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت از این مواد آرد اضافه کنید، و به قسمت دیگر مقداری پودر کاکائو بزنید.
برای طرحدار کیک باید از دو قالب جداگانه استفاده کنید. هر یک از موادمان را در قالب های جداگانه ای می ریزیم، و درون قرار می دهیم. اما باید توجه کنید، که ابتدا کف قالب ها را چرب کنید. بعد از بیرون آوردن کیک و سرد شدن آن قسمت گنبدی را جدا کرده و در طول آن برش + ایجاد کنید. قسمت های اضافی کیک را پودر کرده و درون ظرف مناسب بریزید. پودر کاکائو، شیر و مقداری نوتلا به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در این بخش از طرز تهیه کیک چهار فصل باید یک لایه از موادمان را روی سلفون با وردنه باز می کنیم، و به صورت شطرنجی کیک ها را برش داده و کنار یکدیگر قرار می دهیم. رویه کیک را با استفاده از سلفون ها رول کنید، تا اطراف کار و سطح رویی آن پوشانده شود. کیک را در یخچال قرار داده و بعد سرو کنید. اگر از علاقه مندان به انواع کیک هستید، می توانید در لینک های مقابل با دستور تهیه کیک موزاییکی و کیک شنی نیز آشنا شوید.