کوفته یکی از انواع غذاهای خاص ترکیه ای هستند. این غذاها در میان ملت های مختلف نیز طرفداران زیادی دارند. این غذا برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس نیز بسیار مناسب می باشد. در این بخش با طرز تهیه کوفته فلاح آشنا می شوید. این غذا پختی ساده داشته و در عین حال طعمی بی نظیر دارد.
کوفته ها از انواع غذاهای محبوب بین المللی بوده که به راحتی تهیه می شوند. کوفته های ترکیه ای که در تمام دنیا محبوبیت دارند به دلیل طعم لذیذشان تهیه می شوند. شما علاقمندان به آشپزی در این بخش با تهیه کوفته ارمنی و کوفته مغزدار آشنا می شوید که از انواع کوفته های خوشمزه هستند.
مواد لازم
- بلغور ریز گندم: 1 لیوان
- آرد سمولینا: نصف لیوان
- آب جوش: 1 لیوان
- رب: 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- پودر پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم سس
- رب: 5 قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: یک حبه
- نعنا خشک: 1 قاشق چای خوری
- گشنیز: 6 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل تند: نصف قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کوفته فلاح عالی
برای آماده کردن این کوفته عالی و خوشمزه باید ابتدا بلغور را درون کاسه ای بریزیم. سپس به موادمان مقداری آب جوش اضافه کنیم. هم می زنیم و مواد را کنار می گذاریم.
بعد از نیم ساعت آب بلغور جذب می شود و موادمان حجیم می شوند. بعد با استفاده از یک قاشق بلغورها را از یکدیگر جدا می کنیم.
مقداری نمک و تخم مرغ را به همراه آرد سمولینا به مواد می زنیم. مواد را مقداری هم می زنیم و بعد پودر پاپریکا و لیمو ترش را به همراه رب به مواد اضافه می کنیم.
مرحله بعد مواد ترکیب شده را به خوبی هم می زنیم. مدت زمان کافی برای مخلوط کردن این مواد 10 دقیقه است.
می توانیم برای ترکیب بهتر این مواد از ورز دادن با استفاده از دست کمک بگیریم. توجه کنیم که ورز دادن در تهیه این کوفته نکته مهمی است.
سپس مقداری از مواد را برداشته و با دستان مرطوب آن را گرد می کنیم. برای این کار نیز می توانید از اسکوپ استفاده کنید. بعد از گرد کردن مواد در کف دست مقداری ته آن را فشار دهید.
حالا کوفته های گرد شده را درون قابلمه ای از آب جوش می اندازیم. کوفته ها باید به مدت 20 دقیقه در این آب جوش پخته شوند. حالا نوبت به آماده کردن سس خوشمزه رسیده است.
برای آماده کردن سس این کوفته باید ابتدا درون تابه ای مقداری روغن بریزیم و آن را روی حرارت قرار دهیم.
سپس رب را در روغن تفت دهید و سپس تمام مواد ذکر به جز گشنیز را به رب اضافه می کنیم. خوب تفت دهید و در نهایت گشنیز و 3 قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه می کنیم.
ده دقیقه زمان برای جوشاندن این مواد لازم است. کوفته ها را آبکش می کنیم و درون سس ها می اندازیم.
پس از این آموزش، در صورت تمایل برای تهیه انواع کوفته می توانید روی لینک کلیک نمایید.