تاس کباب یکی از غذاهای رایج و اصیل در کاشان است. این غذای ساده و در عین حال مقوی می تواند برای وعده های غذایی مختلف سرو شود. شما می توانید این غذا را در وعده ناهار و شام میل کنید. در این بخش یک طرز تهیه فوری از تاس کباب بادمجان برای شما عزیزان قرار ده ایم که مطالعه می کنید.
تاس کباب ها انواع مختلفی دارند و به شیوه های مختلفی تهیه می شوند. این نوع تاس کباب به جوجویی نیز مشهور است. شما می توانید در لینک طرز تهیه جوجویی و تاس کباب یزدی را نیز مطالعه نمایید.
مواد لازم
- گوشت گوسفندی: 400 گرم
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- بادمجان: 4 عدد
- سیب زمینی: 2 عدد
- به: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان کافی
- چوب دارچین: 1 تکه
- فلفل، نمک، زردچوبه، زعفران: به میزان کافی
طرز تهیه تاس کباب بادمجان خوشمزه
اولین مرحله از آماده کردن این غذا پوست کندن پیازها است. ابتدا پیازها را پوست کنید و به صورت حلقه ای برش دهید. در این غذا باید تمام مواد را به صورت حلقه ای برش داده و روی یکدیگر قرار دهید.
گوجه فرنگی های را حلقه ای برش بزنید و بادمجان ها، سیب زمینی را نیز حلقه ای برش دهید. از قبل گوشت ها را به تکه های دلخواه تقسیم کنید و به خوبی بشویید.
در این مرحله باید موادتان را برای پخت آماده کنید. درون قابلمه دلخواه مقداری روغن بریزید و به ترتیب مواد حلقه ای شده را درون تابه قرار دهید.
بهتر است، ابتدا سیب زمینی، پیازها، گوشت، بادمجان، گوجه و در نهایت به را به قابلمه منتقل کنید. در این غذا می توانید از چوب دارچین نیز استفاده نمایید.
در مرحله بعدی می توانید رب را چند دقیقه ای تفت دهید و یا اینکه بدون تفت دادن به مواد اضافه کنید. بهتر است، رب را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از حل شدن روی مواد درون قابلمه بریزید.
حالا باید به موادتان زمان دهید تا به خوبی پخته شود. پس از اینکه گوشت ها به خوبی پخته شدند، آب خورشت را تست کرده تا طعم آن را بچشید. در این مواقع می توانید طبق ذائقه خود غذا را طعم دار کنید.
این غذا را در کنار برنج یا نان می توانید سرو نمایید. سرو این غذا در کنار نان سنگک و سبزی بسیار لذیذ بوده و شما می توانید، طعمی خاص را بچشید.
نکات طلایی تهیه تاس کباب بادمجان
در طرز تهیه تاس کباب بادمجان رعایت برخی از نکات موجب طبخ بهتر غذا می شود.
- در صورتی که تصور می کنید گوشت شما دیر پخت است، می توانید از گوشت مرغ استفاده نمایید.
- طبخ این غذا بدون رب نیز موجب پخت سریع تر شده و هم اینکه طعم بهتری خواهد داشت. برای افزودن رب، شما می توانید رب را 40 دقیقه آخر پخت به مواد اضافه کنید.
- استفاده از غوره به عنوان چاشنی نیز می تواند طعم خوبی به غذا بدهد.
- افزودن سبزیجات معطر به این غذا نیز می تواند طعم آن را لذیذتر کند.