ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه خانگی و فوت و فن های پخت حرفه ای آن

در این آموزش با طرز تهیه نان خامه ای آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این شیرینی پرطرفدار نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه خانگی و فوت و فن های پخت حرفه ای آن

نان خامه ای از انواع شیرین های تر خوشمزه و خوش طعم می باشد که برای طرز تهیه نان خامه ای در منزل نیاز به هیچ ابزار خاصی نیاز ندارید و شما می توانید به راحتی این نوع شیرینی را بپزید و درون آن را به کمک انواع کرم پر نمایید.

نان خامه ای و شیرینی لقمه ای و شیرینی ونیزی و شیرینی برنجی از انواع شیرینی ها لذیذ هستند و اگر شما به پخت انواع شیرینی ها علاقه مند هستید بهتر است برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان این نوع شیرینی ها را در منزل تهیه کنید.

شیرینی نان خامه ای

  •  خرید انواع قهوه
  •  چکاد بام

مواد لازم برای تهیه نان شیرینی

  • آب : 2/3 پیمانه
  • کره : 1/4 پیمانه
  • آرد ساده و الک شده : 3/4 پیمانه
  • تخم مرغ : دو عدد

مواد لازم برای تهیه سس شکلات

  • شکلات خالص و خرد شده : 100 گرم
  • آب : دو قاشق غذاخوری
  • پودر قند : 4 قاشق غذاخوری
  • کره : دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی نان

  • خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
  • پودر قند : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خوشمزه

برای تهیه شیرینی نان خامه ای ابتدا فر را روی دمای 190 سانتی گراد تنظیم نمایید تا به خوبی داغ شود سپس درون تابه ای مناسب کره و آب و نمک را بریزید و تابه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد.

مخلوط کره و آب و نمک

سپس بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید بلافاصله آرد الک شده را به مخلوط کره و آب بیفزایید و با کمک قاشق چوبی مخلوط مواد را هم بزنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود و خمیر به راحتی از دیواره تابه جدا شود سپس خمیر را از روی حرارت گاز بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود.

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای

بعد از ولرم شدن خمیر تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به آن بیفزایید و بعد از اضافه کردن هر یک از تخم مرغ ها به خمیر آن را به خوبی هم بزنید تا کشدار و صاف شود.

افزودن تخم مرغ به خمیر

در این مرحله از طرز تهیه نان خامه ای خمیر شیرینی را درون قیف بزرگ و ماسوره داری بریزید.

ریختن خمیر درون قیف

به کمک قیف ماسوره دار گلوله های کوچکی را با فاصله روی سینی مخصوص فر بریزید.

ریختن خمیر شیرینی درون سینی فر

سینی فر را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی و ترد شوند.

دستور تهیه نان خامه ای

برای طرز تهیه مخلوط مواد میانی نان خامه ای می توانید شکر و خامه را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید تا خامه فرم بگیرد سپس روی ظرف را بپوشانید و ظرف را درون یخچال قرار دهید تا مخلوط خامه خنک شود.

مخلوط خامه و شکر

برای طرز تهیه سس شکلاتی نیز شکلات خالص و خرد شده و آب و پودر قند و کره را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف حاوی مواد را روی بخار آب جوش قرار دهید و مواد را به صورت مرتب هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود.

مخلوط سس شکلاتی

در این مرحله از طرز تهیه نان خامه بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را درون فر بیرون آورید و روی هر یک از نان های خامه ای شکافی کوچک ایجاد نمایید تا بخار موجود در آن ها خارج شود سپس نان خامه ای ها را درون سینی مشبک و فلزی قرار دهید تا به خوبی سرد شوند.

ایجاد کردن شکاف روی نان خامه ای

بعد از اینکه نان ها به خوبی سرد شدند درون آن ها را به کمک خامه پر نمایید و روی نان خامه ای ها سس شکلاتی بمالید.

پر کردن نان ها با خامه دستور تهیه نان خامه ای

نکات طلایی برای تهیه نان خامه ای

  • قبل از پخت نان خامه ای کره را از درون یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسد تا در هنگام به جوش آمدن آب کره به راحتی ذوب شود.
  • زمان مناسب برای افزودن آرد به آب زمانی است که آب شروع به قل زدن خواهد کرد.
  • توجه داشته باشید در دستور تهیه نان خامه ای باید آرد را به صورت یکباره به آب بیفزایید و مایه شیرینی را به سرعت هم بزنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود و بعد از اینکه خمیر از دیواره های تابه جدا شد باید آن را از روی حرارت گاز بردارید.

نان خامه ای

  • اگر خمیر بیش از حد حرارت ببیند در هنگام پخت در فر تغییر شکل پیدا خواهد کرد.
  • اگر آب موجود در خمیر نان شیرینی بخار نشود و خمیر شل باشد نان خامه ای بعد از پختن در فر حالت نرم و خمیری شکلی پیدا خواهد کرد.
  • برای اینکه متوجه شوید خمیر برای تهیه نان خامه ای آماده است می توانید یک قاشق را در خمیر داغ فرو کنید و اگر قاشق صاف ایستاد خمیر آماده می باشد.

نان خامه ای خوشمزه

  • تخم مرغ ها را به خمیر ولرم اضافه کنید تا تخم مرغ ها به خوبی به خورد خمیر بروند. توجه داشته باشید که اگر در زمان افزودن تخم مرغ ها ، خمیر سرد یا داغ باشد نان خامه ای به بافتی مطلوب نمی رسد.
  • خمیر را بدون استفاده از همزن برقی تهیه کنید زیرا پره های همزن باعث وارد شدن هوا به خمیر می شوند و حفره های هوا نیز باعث می شوند تا شیرینی درون فر به خوبی پف نکند و بعد از بیرون آوردن نان خامه ای از فر نیز پف آن می خوابد.
  •  قبل از قرار دادن سینی داخل فر، آن را از قبل به خوبی گرم کنید.
  • خمیر قبل از ریختن روی سطح سینی فر باید به صورت کامل یکدست و براق باشد.

شیرینی نان خامه ای

دستور تهیه نان خامه ای ساده و بدون فر

نان خامه ای یا شیرینی نارنجی از انواع شیرینی های خوشمزه و مورد علاقه ایرانیان است که با طعم ها و رنگ های مختلفی تهیه می شود، در اینجا با تهیه این شیرینی به شکل ساده آشنا می شوید.

مواد لازم

  • آرد/ یک پیمانه (125 گرم)
  • تخم مرغ/ 4 عدد
  • شکر/ یک قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر/ نصف قاشق چای خوری
  • وانیل/ نوک قاشق چای خوری
  • آب/ یک لیوان (200 گرم)
  • کره/ 50 گرم
  • خامه فرم گرفته/ 200 گرم

نحوه تهیه نان خامه ای

روش تهیه نان خامه ای

در ابتدا، قابلمه ای که به عنوان فر استفاده می شود را به همراه دم کنی بر روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود، حدود 20 دقیقه برای گرم شدن قابلمه کافی است.

سپس کره را با آب و شکر داخل ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شوند و بعد از جوشیدن آب، حرارت زیر آن را کم کنید.

در این مرحله از طرز تهیه نان خامه ای، آرد را به قابلمه افزوده و هم بزنید تا مخلوط شده و خمیر جمع شود، خمیر باید حداکثر 3 دقیقه روی حرارت مستقیم بماند، زیرا در صورتی که زمان بیشتری طول بکشد، شیرینی ها ترک خواهند خورد.

اکنون قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید و اجازه دهید تا خمیر خنک شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر افزوده و هر کدام را حدود 2 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدستی بدست آید.

به هنگام اضافه کردن تخم مرغ آخر، بکینگ پودر و وانیل را بیفزایید و حال خمیری کشدار و چسبنده بدست می آید. سپس یک سینی مناسب که کوچکتر از قطر قابلمه است را انتخاب کرده و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر شیرینی را به شکل حلزونی و با قیف در داخل سینی بچینید، باید بین هر دو شیرینی کمی فاصله باشد و بعد از برداشتن دم کنی روی قابلمه, سینی شیرینی ها را داخل آن بگذارید و دوباره دم کنی را روی آن بگذارید.

لازم است از یک شعله پخش کن نیز در زیر قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت یک ساعت و 15 دقیقه بپزند و آماده شوند، بعد از تست کردن شیرینی ها و اطمینان از پخت آنها، می توانید حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و آنها را در ظرف بچینید تا خنک شوند.

اگر با فر شیرینی ها را می پزید آنها را داخل فر که در دمای 190 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است به مدت 40 تا 50 دقیقه بگذارید و بعد از پخت، کنار بگذارید تا خنک شوند.

در مرحله آخر، خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و پشت شیرینی ها را با نوک ماسوره سوراخ کنید و بعد از پر کردن داخل آنها با خامه، در داخل یخچال بگذارید تا بعد از خنک و منجسم شدن، سرو نمایید.

آموزش تهیه نان خامه ای

در این مطلب با طرز تهیه نان خامه ای شیرینی معروف فرانسوی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این نوع شیرینی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید. برای آشنایی با تهیه انواع شیرینی می توانید در اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان