یکی از انواع مرباهای خانگی خوشمزه و خوش عطر مربای گل رز است. این مربا طعم و عطر خوش داشته و برای میان وعده ها گزینه مناسبی می باشد. شما می توانید از این مربا برا دسر و صبحانه استفاده کنید. در این بخش نیز با طرز تهیه مربای گل رز آشنا می شوید.
پخت انواع مربای خانگی یکی از کارهای لذت بخشی است که می توانید انجام دهید. در لینک طرز تهیه مربای چغاله و مربای غوره قرار داده شده که می توانید، مطالعه کنید. شما می توانید، انواع مربا را به عنان دسر در کنار کیک و دیگر دسرها سرو نمایید.
مواد لازم
- آب: 3 پیمانه
- آب لیمو تازه: 1/4 پیمانه
- گلبرگ گل رز: 1 و 1/2 پیمانه
- گلاب: 1/2 قاشق مرباخوری
- پودر پکتین میوه: 75 گرم
- شکر: 4 پیمانه
طرز تهیه مربای گل رز خوشمزه
برای آماده کردن این مربای خانگی باید، ابتدا مواد را تهیه و آماده کنید. در صورت دلخواه می توانید به جای آب از آبمیوه سیب نیز استفاده کنید. اولین نکته در تهیه این مربا تازه بودن گلبرگ ها م باشد.
ابتدا آب یا آبمیوه را درون قابلمه مورد نظرتان بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و تا زمانی که مواد به جوش آمدند، هم زدن را ادامه دهید.
مدت زمان کافی برای جوشاندن گلبرگ ها 5 دقیقه بوده و می توانید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید، مواد از حرارت بیفتد و کمی سرد شود.
مرحله بعدی طرز تهیه مربای گل رز باید پودر پکتین را به مواد اضافه کنید. قابلمه را مجدد روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد. در این مرحله نیز باید، مواد را مداوم هم بزنید. شکر را به آن اضافه رده و آرام آرام هم بزنید.
در این مرحله مواد باید به مدت 1 دقیقه بجوشند. حالا شعله را خاموش کنید و با استفاده از یک قاشق کف روی مربا را برداشته و مقداری آبلیمو و گلاب به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید، اضافه کردن گلاب بعد از پخت موجب طعم بهتر مربا خواهد شد. این کار موجب شده تا عطر گلاب در مربا باقی بماند.
حالا مربا را برای خنک شدن در محیط مناسب قرار دهید. مربا را در شیشه ریخته و درون یخچال قرار دهید.
مربا باید در محیط خنک نگهداری شود و بعد از هر بار باز کردن درب شیشه باید، آن را محکم ببندید. در صورت دلخواه می توانید در این مربا مقداری وانیل نیز بریزید. شما می توانید، گلبرگ ها را از گلفروشی ها تهیه کنید یا از مزرعه بچینید. توجه داشته باشید، در تهیه این مربا باید تنها از گلبرگ ها استفاده نمایید.