طرز تهیه کروکمبوش کیک خوشمزه و سنتی فرانسوی

کیک عروسی کرومبوش یکی از کیک های سنتی فرانسوی است که در جشن های عروسی تهیه می شود. این کیک طعم خاصی داشته و در سه مرحله تهیه می شود. در این بخش با طرز تهیه این کیک آشنا می شوید.

طرز تهیه کروکمبوش کیک خوشمزه و سنتی فرانسوی

کروکمبوش یکی از انواع کیک های سنتی خوشمزه و پرطرفدار بوده که در مهمانی ها و عروسی ها تهیه می شود. این کیک عروس تشکیل شده از تعداد زیادی از نان ها بوده و شکلی هرمی دارد. در ادامه با طرز تهیه کروکمبوش آشنا می شوید.

کروکمبوش یک کیک فرانسوی است که در اغلب در عروسی ها برای آرزوی فرزند دار شدن تهیه می شود. برای عروسی ها می تواند انواع کیک های خامه ای را نیز تهیه کنید. در این مطلب علاوه بر تهیه این کیک فرانسوی می توانید با دستور کیک خامه ای و خامه فرم گرفته آشنا شوید.

طرز تهیه کروکمبوش

  •  چکاد بام
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • آب: سه چهارم فنجان
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 6 قاشق غذاخوری
  • آرد: 1 فنجان
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ: 4 عدد

مواد کرم پاتیسیر وانیلی

  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • شیر: 1 فنجان
  • شکر: 6 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد

مواد کارامل

  • آب لیمو: نصف قاشق چای خوری
  • شکر: 1 فنجان

دستور تهیه کروکمبوش

طرز تهیه کروکمبوش خوشمزه

فر را از قبل در دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کرده و گرم کنید. کف سینی را با استفاده از کاغذ روغنی پوشانده و سراغ تهیه مواد کیک بروید. مقداری کره، آب، شکر و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا مواد به جوش بیایند. مواد را از روی حرارت بردارید و مقداری آرد روی آن بریزید. بعد از خمیری شدن مواد حرارت را خاموش کرده و 1 دقیقه دیگر نیز هم زدن را ادامه دهید.

تخم مرغ ها را شکسته و یکی یکی به مواد اضافه کنید. بعد از هم زدن و یکدست شدن مواد خمیر را درون قیفی بریزید. مواد را با قطر و ارتفاع 2 و نیم با فاضله از یکدیگر روی سینی ریخته و در صورت نداشتن قیف می توانید از قاشق نیز استفاده کنید. انگشتتان را در مقداری آب بزنید و وسط آن را کمی فشار دهید. حالا شیرینی ها دارای منجنی بوده و می توانید مقداری رومال بزنید.

یک عدد تخم مرغ را مقدار کمی نمک زده و با قلم مو روی مواد بزنید. خمیرها باید به مدت 10 دقیقه در فر باقی بماند. بعد از طلایی شدن مواد دمای فر را در 180 درجه قرار داده و 20 دقیقه دیگر به آن زمان می دهید. بعد نان را از فر خارج کرده و زمان دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن کامل شیرینی ها با استفاده از کرم تهیه شده داخل آن را پر کنید.

مواد اولیه کروکمبوش

طرز تهیه کرم

طرز تهیه کروکمبوش بسیار ساده است و در این مرحله باید، کرم مواد را تهیه کنید. نشاسته ذرت را در یک چهارم فنجان شیر مخلوط کرده و مقداری شکر بزنید و روی حرارت قرار دهید. حالا تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید. یک سوم از شیر داغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه شیر و شکر  را روی حرارت قرار داده و بعد از سفت شدن اجازه دهید، سرد شوند.

طرز تهیه کارامل

برای آماده کردن کارامل مواد نیز می توانید، شکر و آب لیمو را یکدیگر مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید و بعد از قل زدن و کهربایی شدن شکر از روی حرارت بردارید و کف ظرف مورد نظر را به شکل دایره ای از کارامل بریزید. برای هرمی کردن کیک باید کف هر شیرینی ها را کارامل زده و روی یکدیگر قرار دهید. بعد از تمام شدن شیرینی ها از مابقی کرامل ها روی کیک بریزید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان