لازانیا یک غذای محبوب ایتالیای است که به شیوه های مختلفی سرو می شود. این غذا در انواع مهمانی ها و مجالس نیز سرو خواهد شد. یکی از انواع رایج این غذا لازانیای ماکارونی است که با استفاده از ماکارونی های مخصوص تهیه می شود اما در این بخش طرز تهیه لازانیا با نودل که یکی از انواع متفاوت لازانیا است را مطالعه می کنید.
تهیه لازانیا بسیار ساده و در عین حال غذایی خوشمزه برای میان وعده و یا شام و ناهار است. شما علاقمندان به آشپزی ضمن تهیه لازانیا با نودل می توانید پخت لازانیا پرسی و لازانیا رولی را نیز امتحان کنید. این دو نوع لازانیا برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها بسیار استقبال می شوند.
لازانیا با نودل بسیار خوشمزه است و دارای پختی ساده می باشد. اگر از علاقمندان به لازانیا هستید، می توانید، طعمی متفاوت از این غذای محبوب را تجربه کنید. برای آماده کردن این نوع از لازانیا دستور پخت های متفاوتی وجود دارد.
مواد لازم
- سس ماکارونی: 2 بسته
- پیاز: 1 عدد متوسط
- زیتون ساده: 2 قوطی
- نودل لازانیا: 300 گرم
- پنیر پرولون: 100 گرم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه
- قارچ: به میزان لازم
- پنیر ورقه ای: به میزان لازم
- فلفل، زردچوبه، نمک: به میزان لازم
- گوشت چرخی: 200 گرم
- سس خردل، مایونز: به میزان دلخواه
- تخم مرغ: 1 عدد
طرز تهیه لازانیا با نودل خوشمزه
برای آماده کردن این نوع از لازانیا باید ابتدا نودل ها را به همراه عصار در ظرف آب جوش بریزید و اجازه دهید تا نودل ها باز شوند.
بعد از پخته شدن نودل ها آن را در ظرفی مناسب ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا با نودل ها یکدست شوند. برای از بین رفتن بوی خامی تخم مرغ ها باید از ادویه های طعم دار استفاده کنید.
در این مرحله از طرز تهیه لازانیا با نودل نوبت به آماده کردن مواد میانی این لازانیا می رسد. مواد میانی لازانیا می تواند، بنا به ذائقه شما باشد. شما می توانید از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند برای مواد میانی استفاده نمایید.
ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازها را به خوبی تفت دهید. حالا سیر رنده شده را به مواد اضافه کنید. گوشت چرخی را افزوده و بعد از تغییر رنگ مقداری ادویه و نمک بزنید.
قارچ را می توانید به صورت خام برای روی لازانیا استفاده کنید. در صورت دلخواه می توانید قارچ را با مواد مقداری تفت دهید. استفاده از فلفل دلمه رنگی در این غذا زیبایی بیشتری به غذا می دهد. حالا باید نودل ها را در ظرف مورد نظر ریخته و یک لایه از مواد میانی روی آن قرار دهید.
مقداری پنیر پیتزا ریخته و دوباره لایه دیگر از نودل را بریزید. در لایه آخر نیز مقداری پنیر پیتزا، زیتون، فلفل دلمه، قارچ و سبزی معطر بریزید. این لازانیا باید درون فر قرار بگیرد.
در صورتی علاقمند هستید با دیگر انواع لازانیا آشنا شوید و آن ها را در منزل تهیه و سرو نمایید بر روی لینک قرار داده شده می توانید کلیک نمایید.