وافل در واقع یک نوع نون پنجره ای شکل است. انواع خانگی آن معمولا با ساندویچ ساز که قالب وافل ساز دارند ساخته می شوند تا شکل معروف و کلاسیک پنجره ایش را حفظ کنند. ولی شما می توانید آن را با شکل ساده نیز تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه وافل را به شما آموزش خواهیم داد.
وافل های خوشمزه ای را می توان در منزل تهیه کرد و بر اساس ذائقه و انتخاب خود می توانید اقدام به تهیه وافل غلات و یا وافل بلژیکی نمایید و از سرو آن ها لذت ببرید. در ادامه تهیه وافل با دستور پخت ساده را ملاحظه خواهید کرد.
مواد لازم
- روغن گیاهی: 1/2 2فنجان
- شیر: 1 و 3/4 فنجان
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: 1/2 قاشق چای خوری
- آرد: 195گرم
- بکینگ پور: 2 قاشق چای خوری
- وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه وافل خوشمزه و مخصوص
در ابتدای طرز تهیه وافل بایستی ساندویچ ساز را که قالب وافل دارد را در دما با حرارت زیاد(دمای ماکزیمم) بگذارید تا گرم شود. اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید از ماهی تابه استفاده کنید. در اینصورت سطح وافل های نهایی و پخته شده به شکل صاف در خواهد آمد. در صورت استفاده از تابه مدت زمانی حدود 30دقیقه نیاز است تا وافل ها بپزد.
در مرحله بعد تخم مرغ، شکر، روغن، شیر را با هم مخلوط می کنیم و مقداری نیز آرد به آنها اضافه می کنیم و با دست و یا با مخلوط کن مواد را هم میزنیم. به این نکته نیز توجه داشته باشید که مواد نباید زیاد هم بخورد.
قالب های وافل ساز را از دو طرف چرب کنید. مقدار 115 تا 170 گرم از مواد را در قالب های وافل ساز بریزید و بگذارید تا بپزد. ممکن است کمی از این مواد پف کند و بیرون بریزد در اینصورت باید برای ساخت وافل های بعدی مقدار کمتری مواد داخل قالب ها بریزید.
وافل ها زمانی که طرد و طلایی رنگ نشده اند یعنی هنوز پخته نشده اند و باید تا زمانی که تغییر رنگ می دهند داخل ساندویج ساز بمانند. معمولا ساندویچ سازها مدت زمان نیاز به پخت را خودشان مشخص می کنند.
یک نکته که در پایان باید به آن اشاره شود این است که باید قالب های وافل ساز در هر دفعه ریختن مواد داخلشان خوب چرب شود تا مواد اولیه به پنجره های دستگاه نچسبد. در این مرحله طرز تهیه وافل به پایان رسیده است امیدواریم که از ساخت این وافل خوشمزه لذت ببرید. برای آموزش بیشتر ساخت کیک برای صبحانه می توانید به قسمت انواع کیک مراجعه کنید.