ماهان شبکه ایرانیان

۶ قانون طلایی برای میان وعده‌ها

غذاهای میان‌ وعده معمولاً از غذاهای چاق‌کننده نیستند، برعکس غذاهای وعده‌های اصلی، اما زمانی که از غذاهای پر قند و پر کالری در میان وعده‌ها استفاده می‌کنید، دیگر در روند کاهش وزن کمکی نمی‌کنند.

6 قانون طلایی برای میان وعده‌ها

اعظم اسلامی مجد

چه ترش‌پرست باشید و چه شیرین‌پرست، حتماً دوست دارید در بین وعده‌های غذایی چیزی بخورید. بسیاری از افراد هر روز در بین وعده‌های غذایی اصلی، از غذاهای میان وعده استفاده می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهند که این شیوه برای لاغر کردن نیز مؤثر است.

غذاهای میان‌ وعده معمولاً از غذاهای چاق‌کننده نیستند، برعکس غذاهای وعده‌های اصلی، اما زمانی که از غذاهای پر قند و پر کالری در میان وعده‌ها استفاده می‌کنید، دیگر در روند کاهش وزن کمکی نمی‌کنند. در اینجا 6  قانون مهم در مورد میان وعده‌ها را به شما معرفی می‌کنیم:   

1- تکه‌های غذاهای میان وعده خود را کوچک‌تر کنید 

در هر بار که غذای میان وعده می‌خورید باید چیزی حدود 200- 100 کیلو کالری جذب کنید. اگر می‌خواهید که وزن خود را کاهش دهید و یا آن را متعادل نگه دارید، بهتر است از ترکیب کربوهیدرات‌‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم به مقدار اندک استفاده کنید.

کربوهیدرات‌ها به سرعت به شما انرژی می‌رسانند و چربی‌ها و پروتئین‌ها نیز دیرتر هضم می‌شوند و باعث می‌شوند بیشتر احساس سیری کنید. 

2- به موقع از غذاهای میان‌وعده استفاده کنید

گرسنگی کشیدن برای مدت چند ساعت متوالی باعث کاهش متابولیسم بدن و سوزاندن کمتر از حد معمول چربی‌ها می‌شود.

در ضمن باعث ایجاد نوسانات زیاد در هورمون انسولین می‌شود و به همین دلیل بیشتر از حد معمول احساس گرسنگی می‌کنید. سعی کنید بعد از وعده صبحانه هر سه ساعت یکبار چیزی بخورید، یعنی سه ساعت بعد از صبحانه یکبار و سه ساعت بعد از ناهار یکبار دیگر. 

3-  برخی غذاها را با هم ترکیب کنید

بعضی از افراد در غذاهای میان‌وعده و اصلی‌شان به اندازه کافی سبزیجات، میوه و غلات دریافت نمی‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهند افرادی که به طور مرتب عادت به خوردن غذاهای میان‌وعده دارند، فیبر و مواد مغذی بیشتری نسبت به آنها که این عادت را ندارند، دریافت می‌کنند.

به غذاهای میان وعده به چشم فرصت‌های خوبی برای برخورداری از رژیم غذایی سالم نگاه کنید. اگر سعی کنید روزانه به مقدار کافی از سبزیجات، میوه‌های تازه و غلات، آجیل‌ها و محصولات لبنی کم‌چرب مصرف کنید، از سلامت بیشتری برخوردار خواهید بود.  

4- هله و هوله را از جلوی چشم‌تان دور کنید

افرادی که بیشتر آب‌نبات می‌خورند، معمولاً آب‌نبات‌های‌شان را از ظروفی برمی‌دارند که محتویات داخل آن پیدا است، مثلاً یک ظرف شیشه‌ای حاوی آب‌نبات بیشتر از یک ظرف سرامیکی حاوی آب‌نبات توجه شما را به سمت خودش جلب می‌کند.

به جای آن غذاهای سالم‌تر را جلوی چشم بگذارید، مثلاً میوه‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای بگذارید.   

5- شکم‌تان را گول بزنید

وقتی که صحبت از سیری به میان می‌آید، باید بدانید که سیری ابتدا از چشم شروع می‌شود و بعد به شکم می‌رسد، ، مثلاً افرادی که پفک پنیری با اندازه بسیار درشت می‌خورند، 21 درصد از آنهایی که پفک پنیری با اندازه بسیار ریز می‌خورند، کمتر کالری مصرف می‌کنند.

اگر بخش بزرگی را برای خوردن در نظر بگیرید، زودتر احساس سیری می‌کنید. زودتر از آنچه که توقعش را داشتید. غذاهایی که از هوا و آب پر هستند به شما کمک می‌کنند تا کالری کمتری جذب کنید و در ضمن بیشتر احساس رضایت و سیری کنید.  

6- خودتان را از خوردن غذاهایی که هوس می‌کنید به طور کامل محروم نکنید 

تحقیقات نشان می‌دهند که بهتر است گاهی اوقات کمی تغییر در برنامه ثابت غذایی‌تان ایجاد کنید تا اینکه کاملاً از آن غافل شوید. گاهی اوقات بد نیست از آنچه که هوس خوردنش را می‌‌کنید نیز استفاده کنید. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان