کیک معجون یک کیک و دسر عالی و خوشمزه است که می توانید برای مهمانی ها و مجالس خود آن را تهیه کنید. این کیک خواص زیادی دارد و یک میان وعده بسیار عالی می باشد. در ادامه این بخش می توانید طرز تهیه کیک معجون را مطالعه کنید.
برای آماده کردن انواع کیک های خانگی تنها کافی است به بخش آشپزی آرگا سری بزنید. در این بخش می توانید علاوه بر پخت کیک معجون لذیذ، نحوه تهیه کیک عسل و بادام و کیک رنگین کمان را فرا بگیرید و به راحتی در منزل تهیه و سرو نمایید.
مواد لازم
- خرمای بدون هسته: 5 عدد
- مغزهای دلخواه: 1/3 لیوان
- پودر نارگیل: 1/3 لیوان
- شیره انگور: 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- پودر دارچین و هل: 1/4 قاشق غذاخوری
- شیر: 6 قاشق غذاخوری
- عسل: 3 قاشق غذاخوری
- کره آب شده: 5 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 1/4 قاشق چای خوری
- موز: 1 عدد
- آرد سفید: 2/3 لیوان
طرز تهیه کیک معجون خوش طعم
مراحل آماده سازی این کیک خانگی بسیار ساده است. اولین گام در تهیه این کیک ترکیب کردن همه مواد به جز آرد و بکینگ پودر می باشد. بعد از اینکه تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کردید، آن را درون ظرفی مناسب و گود بریزید. حالا آرد و بکینگ پودر را به در دو مرتبه الک کرده و با استفاده از یک لیسک به خوبی مواد را ترکیب نمایید.
حالا مایع کیک ما در کمتر از چند دقیقه آماده است. قابل مورد نظر خود را انتخاب کنید و کف آن را با استفاده از مقداری کره چرب نمایید. فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد و در حالت گرم قرار دهید. مواد کیک را به مدت 20 دقیقه در فر قرار داده و در این مدت نحوه پخت را به خوبی چک کنید. بعد از خارج کردن کیک از درون فر و سرد شدن آن شکلات ذوب شده را روی کیک ریخته و در صورت دلخواه نیز مقداری عسل روی آن می ریزید.
نکات طلایی تهیه کیک معجون
- این کیک با شکلات ذوب شده و عسل سرو می شود به همین دلیل طعم و مزه ای عالی دارد.
- در صورت دلخواه می توانید میزان شکر در این کیک را تغییر دهید.
- همانطور که مطالعه کردید طرز تهیه کیک معجون بسیار ساده است و شما می توانید در کمتر از یک ساعت این کیک را تهیه کنید.
- این کیک برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس نیز گزینه مناسبی است. در صورت دلخواه می توانید از مقداری پودر نارگیل برای تزئین روی کیک نیز استفاده کنید.
- در صورت دلخواه می توانید از شکلات شیری نیز برای روی کیک استفاده کنید.