کیک نخودچی یکی از بهترین و خوشمزه ترین کیک ها می باشد و شما می توانید به راحتی و با مواد بسیار ساده ای این کیک را در خانه تهیه نمایید. این کیک نیاز به مواد خاصی ندارد و در ادامه طرز تهیه کیک نخودچی را برای شما عزیزان بررسی می کنیم.
نحوه تهیه کیک نخودچی بسیار ساده می باشد و زمان کمی برای پخت آن نیاز است. شما علاوه بر پخت این کیک خوشمزه برای اعضای خانواده می توانید کیک معجون و کیک زرشک را نیز تهیه و سرو کنید.
مواد لازم
- آرد نخود چی یک پیمانه
- آرد قنادی یک پیمانه
- تخم مرغ سه عدد
- شکر یک پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- پوست پرتقال یک قاشق مربا خوری
- اسانس پرتقال 3 الی 5 قطره
- کنجد برای تزیین به اندازه نیاز
طرز تهیه کیک نخودچی خوشمزه
برای این که بتوانید این کیک را به راحتی در خانه تهیه نمایید باید ابتدا مواد لازم برای آن را آماده کنید. برای این کار ابتدا یک عدد پرتقال را بشویید و پوست آن را بگیرید. پوسته ها را رنده کرده و در یک کاسه قرار داده و مقداری آب سرد نیز روی آن بریزید.
بعد از این که نیم ساعت گذشت پوسته های پرتقال را از درون کاسه خارج کنید و آب آن را دور بریزید. پوسته ها را درون قابلمه بریزید و قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت قرار بدهید. زمانی که آب به جوش آمد پوست پرتقال ها را بردارید و آب را خالی کنید و این کار را برای چند بار انجام دهید تا تلخی آن ها گرفته شود.
برای آماده کردن مواد اولیه کیک نیاز است تا یک ظرف مناسب بردارید و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر در آن بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 الی 10 دقیقه آن را هم بزنید. تا جایی این کار را انجام دهید که رنگ مواد شما کرمی شده و کمی کش دار شود. در ادامه می توانید روغن را به همراه شیر به مواد درون کاسه اضافه نمایید.
در مرحله بعدی می توانید پوست پرتقال را به همراه اسانس آن اضافه نمایید و مواد را تا جایی هم بزنید که ترکیب یک دستی ایجاد شود. در یک کاسه دیگر باید آرد نخود چی و آرد قنادی و بکینگ پودر را دو الی سه بار الک کنید تا بتوانید کیکی با پف مناسب داشته باشید.
بعد از الک کردن آرد ها به همراه بکینگ پودر می توانید آن را کم کم به تخم مرغ ها اضافه نمایید و آنت را به آرامی هم بزنید و سعی کنید این کار را به صورت دورانی و یک طرفه انجام دهید تا مشکلی برای کیک شما ایجاد نشود.
قالب انتخابی خود را با روغن و آرد بپوشانید و مواد آماده شده را به درون آن بریزید. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از این که کمی گرم شد قالب را درون فر بگذارید و اجازه بدهید به مدت 45 دقیقه بماند.
بعد از گذشت این مدت زمان کیک را امتحان کنید و اگر پخته بود می توانید آن را از فر خارج نموده و کنجد را بر روی آن بریزید. بعد از این که کیک سرد شد می توانید آن را به راحتی مورد استفاده قرار بدهید.
ضمن همراهی با طرز تهیه کیک نخودچی در این مطلب، در صورت علاقمندی به یادگیری پخت انواع کیک در خانه می توانید کلیک کنید.