آبغور یک ماده پر خاصیت برای بدن بوده که یک چاشنی فوق العاده برای غذا نیز محسوب می شود. آبغوره منبع غنی از ویتامین سی است و می توانید در ترکیب انواعی از غذاها استفاده کنید. تهیه آبغوره در خانه نیز کار بسیار ساده ای است اما می تواند، مشکل کپک زدن داشته باشد. برای رفع کپک آبغوره تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
رفع کپک آبغوره در سه سوت
یک تصور اشتباه درباره کپک های آبغوره وجود دارد که تصوری قدیمی است. در گذشته از کپک آبغوره برای مصارف زیادی استفاده می شده اما امروزه کپک آن دارای مشکلاتی بوده و می تواند سمومی در بدن ایجاد کند به همین دلیل بهتر است، کپک آن از بین برود.
یکی از شیوه های رایج برای از بین بردن این کپک ها جوشاندن آبغوره می باشد. برای این کار باید ابتدا کپک های آبغوره را برداشته و بعد ان را بجوشانید. در صورتی که مواد غلظت کافی ندارد، این کار موجب شده تا کپک ها از بین بروند. در صورتی که نمی توانید، کپک های روی آبغوره را بردارید، می توانید آن را از صافی رد کنید.
پیشگیری از کپک آبغوره:
برای نگهداری طولانی مدت آبغوره و از بین بردن کپک های آن باید، تکنیک های ذکر شده را استفاده کنید. آبغوره باید در ظرف مناسب نگهداری شود. درب آبغوره باید به خوبی شسته شود تا هوا در آن رد و بدل نشود. در صورتی که می خواهید به مدت زمان طولانی تری از آبغوره نگهداری کنید، باید درب آن را با خمیر درست شده از آرد بپوشانید.
آبغوره حتما باید در فضایی خنک و سرد نگهداری شود. نگه داشتن آبغوره جلوی نور خورشید موجب ایجاد ترکیبات شیمیایی و اسیدی شده در نتیجه موجب کپک زدن آن می شود. همچنین آبغوره نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری شود. ریختن آبغوره در ظرف های شیشه ای موجب دوام بیشتر آن خواهد شد. این نکته در رفع کپک آبغوره بسیار مهم است.
نکات تهیه و نگهداری:
برای تهیه کردن یک آبغوره خانگی باید آبغوره ها را پارک کنید و دم آن را بگیرید. بعد از اینکه به خوبی غوره ها را شستید، باید آن را درون آبمیوه گیری بیندازید و بعد از گرفتن آب آن را در توری بریزید تا پوره های آن درون صافی باقی بماند. هسته ها و پوره های غوره موجب تلخی آن می شوند. در صورتی که از قبل آبغوره را بجوشانید موجب از بین رفتن کپک های آن می شود.
در پایان به منظور جلوگیری از کپک مربا و جلوگیری از کپک زدن رب می توانید این مطالب را دنبال نمایید.