کیک ها جز بهترین عصرانه و میان وعده ها می باشد که هرکس از خوردن آن لذت می برد. کیک انواع بسیاری دارد که شما با طعم دلخواه می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید. همانطور که گفتیم کیک انواع مختلفی دارد که یکی از کیک های خوشمزه پاند کیک است، در اینجا طرز تهیه پاند کیک با دو روش مختلف را قرار دادیم.
پاند کیک، یک نوع کیک کره ای است که از خوردن آن لذت می برید و خوردن هر تکه از این کیک شما را شگفت زده می کند. این کیک خوشمزه در سراسر کشور معروف است. تاریخچه پاند کیک به قرن 18 بر می گردد این کیک توسط آشپزان کشور انگلستان ابداع شده. شما برای تهیه آن نیاز ندارید از کیک فروشی و قنادی ها تهیه کنید، زیرا در اینجا طرز تهیه کیک را قرار دادیم.
مواد لازم پاند کیک شکلاتی
- تخم مرغ: 4 عدد
- کره: 120 گرم
- شکر: 3/4 پیمانه
- آرد: 1 و نیم پیمانه
- پودر کاکائو: 1/4 پیمانه
- شیر: 1/2 پیمانه
- شکلات تخته ای: 80 گرم
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه پاند کیک شکلاتی
ایتدا تمامی مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط و کره نرم شود. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و تا زمانی که مواد کیک آماده بشود فر گرم شود.
آرد و ببکینگ پودر را 3 بار الک کنید تا کاملا صاف شود. سپس کره و شکر را در یک کاسه مناسب بریزید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
بهتر است که مواد را در طول هم زدن دورگیری کرده تا بوی خامی از بین برود و تا زمانی که کش دار و کرمی رنگ شد کافی است.
در این مرحله تخم مرغ ها را در یک کاسه دیگر دانه دانه ریخته و در حین ریختن تخم مرغ ها وانیل را اضافه نمایید و تا وقتی مخلوط شوند هم بزنید.
در ادامه پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و تا زمانی که مواد کاملا مخلوط شود هم بزنید. سپسـ مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه نمایید.
بعد از افزودن آرد 2 دقیقه به طوری که کاملا مخلوط شوند با همزن دستی مخلوط کنید.
در آخر شیر را بی افزایید و مخلوط نمایید اگر کیک کمی شل شد کمی دیگر آرد ریخته تا کیک نه شل و نه سفت شود.
مواد لازم پاند کیک پنیری
- کره: 100 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- آرد: 2 و 1/4 پیمانه
- پنیر خامه ای: 200 گرم
- شکر: 1/5 پیمانه
- نمک: 1/4 قاشق چای خوری
- عصاره وانیل: 2 قاشق چای خوری
- اسانس لیمو: 1/2 قاشق چای خوری
آموزش تهیه پاند کیک پنیری
برای تهیه کیک پنیری مواد را 30 دقیقه قبل از آماده کردن کیک بیرون بگذارید تا با دمای محیط یکی شود. سپس فر را در دمای 180 سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
کره و خامه را به مدت 5 الی 7 دقیقه با همزن برقی به طوری که کاملا مخلوط شد هم بزنید و بعد از 5 دقیقه شکر را بی افزایید.
زمانی که شکر را اضافه کردید دوباره مواد را به مدت 5 دقیقه هم زنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه و به خوبی هم بزنید.
وقتی هم می زنید مواد را چند بار دور گیری نمایید تا بوی خامی از بین برود و اسانس لیمو را اضافه نمایید و در حد مخلوط شدن مخلوط کنید.
در این مرحله مواد خشک را به مواد اضافه کنید و تا زمان مخلوط شدن هم بزنید. سپس زمانی که مواد حاضر شد قالب کیک را چرب کرده و به داخل قالب بریزید.
به مدت 50 دقیقه درون فر قرار دهید در حین پخت بعد از 30 دقیقه کیک را مشاهده کنید که برای اطمینان از پخت می توانید از خلال دندان استفاده کنید.
در آخر قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل فر از قبل گرم شده بگذارید. به مدت 45 دقیقه زمان دهید تا پخته شود.
در این مطلب با 2 دستور پخت پاند کیک آشنا شدید که امیدواریم به راحتی در منزل این کیک های خوشمزه را تهیه کنید. همچنین شما می توانید با انواع کیک های خوشمزه خانگی نیز در این لینک آشنا شوید.