کیک هلو برگردان یکی از کیک هایی است که با میوه ی هلو تهیه می شود این کیک ظاهر بسیار شیک و مجلسی دارد. می توان کیک هلو برگردان را برای جشن تولد و همچنین مجلس ها استفاده کرد و از طعم خوشمزه و شکل زیبای او لذت برد در ادامه همراه ما با طرز تهیه کیک هلو برگردان باشید.کیک هلو برگردان یک کیک تابستانی با طعم و عطر بی نظیر می باشد. میوه هلو امروزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به همین دلیل کیک آن هم بسیار معروف شده که البته این کیک همچون کیک توت فرنگی و انواع کیک میوه ای بسیار خوش طعم می باشد و شما می توانید از بافت بی نظیر او لذت ببرید.
مواد لازم
- تخم مرغ سه عدد
- شکر یک پیمانه
- روغن یک دوم پیمانه
- شیر یک پیمانه
- آرد دو پیمانه
- هلو پنج عدد
- بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک هلو برگردان دلچسب
ابتدا همه مواد کیک را در دمای محیط قرار می دهیم تا با دمای محیط یکی شوند در مرحله بعد فر را با 180 درجه روشن می کنیم تا پانزده دقیقه گرم شود سپس بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
در ادامه هلو ها را می شوییم و ار وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هسته آن را در می آوریم و تکه می کنیم هلو هارا به شکل دلخواه کف قالب بچینید.
برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغ را همراه وانیل و شکر درون کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی به مدت50دقیقه هم می زنیم تا تغییر رنگ دهد و حجیم شود سپس شیر را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید در ادامه روغن مایع هم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
حال باید مخلوط آرد و بکینگ پودر را که از قبل آماده کردیم را به آرامی به مواد کیک اضافه کنیم در زمانی که هم می زنید دقت کنید که مواد را به یک جهت هم بزنید تا شکل بهتری به خود بگیرد و پف آن نخوابد
در مرحله بعد مواد کیک را که آماده کرده اید را به آرامی و با دقت به داخل قالب کیک بریزید و همچنین در فر از قبل گرم شده بگذارید. در دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه بپزد سپس از فر خارج کنید زمانی که کیک شما سرد شد می توانید آن را نوش جان کنید.
امیدواریم از تهیه این کیک خانگی لذت برده باشید، برای پخت دیگر انواع کیک می توانید از لینک قرار داده شده بازدید نمایید.