ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای رژیمی با ۵ روش متفاوت و بدون استفاده از شکر

طرز تهیه مربای رژیمی بسیار ساده می باشد این مربای یکی از خوشمزه ترین انواع مرباهایی می باشد که بدون شکر است.

طرز تهیه مربای رژیمی با 5 روش متفاوت و بدون استفاده از شکر

مربای رژیمی نوعی مربای بدون شکر می باشد که از شیرین کننده های طبیعی مانند: شیره، عسل و یا پودر شیرین کننده استفاده می کنند که برای سلامتی مفید است، در ادامه مطلب طرز تهیه مربای رژیمی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مربای رژیمی

باید اضافه کنیم که پخت انواع مربای به، مربای آلبالو و مربای سیب و هویج رواج بیشتری در خانواده های ایرانی دارد و ما تصمیم گرفتیم در این مطلب روش درست کردن مربای رژیمی را با 5 روش متفاوت برای مرباهای مختلف آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه مربای رژیمی

  • به : یک عدد
  • سیب : یک عدد
  • چوب دارچین : یک عدد
  • میخک : سه عدد

طرز تهیه مربای رژیمی

سیب و به را بشویید و رنده کنید سپس چوب دارچین و میخک را نیز به آن اضافه کنید و درون قابلمه ای روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود و آب آن ها کشیده شود.

در این مرحله زمانی که مربا قوام آمد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، مربا خنک شود سپس آن را در ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال قرار دهید.

 نکته : اگر تمایل دارید که مربا بیشتر شیرین باشد، می توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید و این مربا را خیلی زود مصرف کنید، اضافه کردن سیب به این مربا به خاطر طعم دادن به آن لازم است و نمی توان در طرز تهیه مربای رژیمی  سیب را حذف کرد.
نحوه تهیه مربای رژیمی

طرز تهیه مربای بدون شکر (با شیره)

  • هویج : 500 گرم
  • آب : 1.5 پیمانه
  • شیره انگور : 1.5 پیمانه
  • گلاب : 4 قاشق غذا خوری
  • پودر هل : 1 قاشق غذا خوری
  • گردو : به میزان لازم
هویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس رنده کنید و آب را به آن اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم پخته شود پس از پخته شدن کامل هویج، درب قابلمه را بردارید تا آب آن کاملا کشیده شود.
در این مرحله هل و شیره انگور را به هویج پخته شده اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد تا هویج ها شیره را کاملا جذب خود کند و در پایان گلاب اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
مغز گردو را به مربا اضافه کنید، پس از خنک شدن مربا، آن را در ظرف شیشه ای درددار بریزید و در یخچال قرار دهید، این مربا باید سفت باشد و آب آن کاملا کشیده شود.
طرز تهیه مربای بدون شکر

طرز تهیه مربای بدون شکر (با عسل)

  • هلو یا زرد آلوی رسیده : 1 کیلو گرم
  • هل : مقدار کمی
  • عسل : 750 گرم

هلو ها را بشویید سپس پوست آن را بگیرد و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید، هسته آن را خارج کنید و در یک بطری شیشه ای در دار قرار دهید و حالا عسل را کمی گرم کنید تا به حالت رقیق در آید سپس هل را به آن اضافه کنید.

مخلوط هل و عسل را بر روی هلو هایی که در شیشه ای در دار قرار داده بودید بریزید تا روی هلو ها را کاملا بپوشاند و حالا درب بطری را ببندید و  تا یک هفته در یخچال قرار دهید تا مربا آماده شود.

نکته :  در صورت استفاده از زرد آلو نیازی نیست که پوست آن ها را بگیرید فقط بعد از شستن آن را با سشوار کاملا خشک کنید.

طرز تهیه مربای رژیمی

طرز تهیه مربای بدون شکر (با شیرین کننده)

  • سیب : 800 گرم
  • به : 1 کیلو گرم
  • آب : 6 لیوان
  • آب لیمو : 3 قاشق غذا خوری
  • پودر شیرین کننده : 250 گرم
  • پودر هل : یک قاشق چایخوری

سیب و به را بشویید سپس هسته آن را جدا کنید و قاچ بزنید و حالا داخل قابلمه ای بریزید و آب را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم نیم پز شود.

در این مرحله از طرز تهیه مربای رژیمی حالا پودر شیرین کننده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم پخته شود تا خوشرنگ و غلیظ شود سپس هل و آب لیمو را به آن اضافه کنید و پس از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید.

طرز پخت مربای پرتقال رژیمی

  • آب/ 4 تا 5 پیمانه
  • پرتقال درشت/ 6 عدد
  • آب پرتقال/ یک پیمانه
  • شیرین کننده رژیمی/ 2 پیمانه

روش پخت مربای رژیمی

به منظور تهیه این مربا، باید از پرتقال با پوست کلفت استفاده شود، سپس پوست پرتقال را با رنده کمی بسائید، سپس از ته پرتقال یک دایره با قطر کم با چاقو برش بزنید و هسته های آن را تا جایی که امکان دارد خارج کنید، سپس پرتقال را بشویید و بعد از اینکه داخل ظرفی مناسب ریختید، کمی آب روی آن بریزید و بعد پرتقال ها را در صافی بریزید.

لازم است دو مرتبه دیگر به همین صورت قبلی، پرتقال ها را بجوشانید تا پوست آن به طور کامل نرم شود، اکنون داخل ظرف بزرگی آب بریزید و پرتقال ها را داخل آن بریزید، سپس اجازه دهید 2 تا 3 روز در آب سرد بمانند، در طی این مدت نیز چندین بار آب آن را عوض کنید و هر بار پرتقال ها را کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود، کمی آب پرتقال را بچشید، در صورت تلخ نبودن, برای تهیه مربا آماده می باشد.

در این مرحله آب و شیرین کننده را با هم ترکیب کنید و بر روی حرارت بگذارید تا قوام آید، بعد از اینکه شربت را از صافی رد کردید، پرتقال ها را داخل آن بیندازید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و مربا غلظت پیدا کند، در حین جوشیدن پرتقال ها نیز کمی آنها را با پشت قاشق فشار دهید تا شربت رقیق داخل پرتقال ها نیز خارج شود.

از آنجا که شربت این نوع مربا بعد از دو روز رقیق می شود، بنابراین باید بعد از دو روز پرتقال ها را از شربت خارج کنید و آن را مجدداً بجوشانید، بعد از قوام شربت، پرتقال ها را داخل آن بیندازید و سپس مربا را داخل شیشه هایی درب دار و با دهانه گشاد نگهداری کنید.

آموزش طبخ مربای رژیمی

ضمن سپاسگزاری از همراهی شما عزیزان، امیدواریم توانسته باشیم طرز تهیه چند نوع مربای رژیمی را به خوبی به شما آموزش داده باشیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان