یکی از غذاهای سنتی و سالم، خوراک گوشت و عدس بوده که بسیار خوشمزه است. شما می توانید در این بخش طرز تهیه خوراک گوشت و عدس این غذای خوشمزه را مطالعه کنید. این خوراک را می توانید در کنار نان و با سالاد سرو نمایید. این خوراک در فصل زمستان و روزهای سرد سال بسیار مناسب می باشد.
تهیه انواع خوراک خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در این مطلب علاوه بر آموزش خوراک گوش و عدس با پخت خوراک مرغ و خوراک کدو نیز آشنا شوید. این خوراک ها برای فصل زمستان بسیار مناسب و گرم بوده و خاصیت های زیادی دارند.
مواد لازم
- گوشت: 250 گرم
- سیب زمینی کوچک: 4 عدد
- عدس: 2 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- سیر: 3 حبه
- فلفل، نمک و زردچوبه: به میزان کافی
طرز تهیه خوراک گوشت و عدس
ابتدا درون قابلمه ای بزرگ مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازها را نگینی کرده و به قابلمه اضافه نمایید. مواد را به مدت 3 دقیقه تفت داده تا سبک شود. حالا مقداری گوشت چرخی اضافه کرده و سیرهای خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.
گوشت را 5 تا 10 دقیقه مرتب هم زده تا بوی خامی گوشت از بین برود. بعد از تغییر رنگ گوشت باید مقداری آب به آن اضافه کنید. گوشت را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی پخته و نرم شود. عدس را از قبل خیس کرده و به درون قابلمه اضافه نمایید. زمان دهید تا عدس ها نیز پخته شود. بعد از نیم پز شدن عدس ها باید سیب زمینی را اضافه کنید.
سیب زمینی ها را شسته و نگینی نمایید. حالا زمان دهید تا سیب زمینی ها مقداری پخته شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی هم بزنید. می توانید از مقداری زردچوبه نیز استفاده کنید. بعد از اینکه غذا مقداری غلیظ شد، می توانید در ظرف مناسب سرو نمایید.
در صورت دلخواه می توانید، تمام مواد را درون میکسر ریخته و به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید. استفاده از نعنا داغ نیز در این ترکیب فوق العاده خواهد شود. شما می توانید این خوراک را با نان سرو کنید. استفاده از انواع سبزیجات معطر در این غذا فوق العاده خوشمزه خواهد شد. استفاده زیاد از فلفل در این غذا بسیار خوشمزه و پر خاصیت می شود.
زمان پخت این غذا بسیار کم بوده و در صورتی که از عدس های زودپز استفاده می کنید، مدت زمان پخت شما کمتر می شود. برای خاصیت دار شدن این غذا می توانید از مقداری عصاره قلم و آب قلم نیز استفاده نمایید.