کیک رنگین کمانی راگی را می توان همچون کاپ کیک ردولوت و شوکو هالیک برای انواع جشن ها، تولدها و یا حتی عصرانه تهیه کرد و از میل کردن آن لذت برد. کیک راگی یا همان کیک رنگین کمانی همانطور که از اسمش معلوم است با رنگ های مختلف و متنوع تهیه می شود که همه عاشق آن می شوند. برای تهیه کیک راگی می توان از رنگ های طبیعی مانند زعفران استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه کیک راگی قرار دارد.
برای تزئین لایه روی کیک راگی می توان از شکلات ذوب شده و یا حتی خامه استفاده کرد. اگر بر روی کیک خامه و یا شکلات ذوب شده ریختید می توان برای روی خامه از تمام میوه ها از جمله پرتقال و توت فرنگی استفاده کرد و یا در برخی موارد برای داشتن لایه روی رنگی از اسمارتیس استفاده می کنند.
مواد لازم
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر 1 لیوان
- شکر 1 لیوان
- آرد سفید 2 لیوان
- روغن 1 فنجان
- بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- روغن خوراکی به مقدار لازم
- خامه به مقدار لازم
طرز تهیه کیک راگی یا رنگین کمانی
ابتدا برای تهیه کیک راگی باید تمام مواد اولیه را حدود 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و سپس فر را بر روی مدت زمان 170 و یا 180 درجه تنظیم کنید تا مراحل تهیه کیک را طی می کنید فر از قبل گرم شود و کیک بهتر فرم بگیرد.
برای تهیه کیک، سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده تخم مرغ را به همراه نصف لیوان شکر به همراه وانیل با دور تند همزن هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. پس از فرم گرفتن و سفت شدن سفیده تخم مرغ آن را درون یخچال قرار دهید.
حالا نوبت آماده کردن زرده تخم مرغ است برای این منظور هر زرده های تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید و مقدار باقی مانده شکر مخلوط کنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد به 1 رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به همراه شیر به زرده بی افزایید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم به زرده اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن را به خوبی مخلوط کنید. پس از مخلوط کردن زرده، سفیده تخم مرغ را به آن بی افزایید. حالا قالب مورد نظر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. پس از پوشاندن با کاغذ روغنی با برس مخصوص روغن را به دیواره ها و کف قالب بزنید. در آخر کیک رنگی را در قالب بریزید و زمان دهید تا به مدت 40 دقیقه پخته شوند.
برای اینکه کیک با رنگ های مختلف و زیاد داشته باشید مرحله طی شده را دوباره انجام دهید تا کیک با رنگ های مختلف داشته باشید. پس از پخته شدن رنگ های مختلف کیک، یک لایه کیک بگذارید و بر روی آن خامه بکشید و دوباره یک لایه کیک و یک لایه خامه، به همین ترتیب ادامه دهید تا کیک دارای رنگ های مختلف شود. برای مشاهده انواع کیک های خوشمزه بر روی لینک قرار داده شده کلیک کنید.