کیک شیرازی همانطور که از اسمش معلوم است یکی از کیک های سنتی و خوشمزه شیراز است که معمولا برای پذیرایی مهمان و برای مهمانی ها تهیه می گردد. تهیه کیک شیرازی تقریبا مانند دیگر کیک ها است اما برای تهیه این کیک خوشمزه نیاز به تهیه کردن شربت داریم که شربت از مواد اولیه ای مانند شکر، آبلیمو و زعفران تهیه می گردد که به راحتی می توان درست کرد. در این مطلب طرز تهیه کیک شیرازی با یک طعم فوق العاده عالی قرار گرفته است.
برای تهیه کیک شیرازی به جای شیر از ماست استفاده می شود و برای خوش عطر بودن آن از پودر هل استفاده می گردد. کیک ها انواعی مختلفی همچون کیک شیرازی، کیک یزدی، … و کیک ساده دارد. اگر علاقه دارید با آموزش تهیه کیک شیرازی آشنا شوید پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم کیک
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد 2 لیوان
- شکر1/2 لیوان
- گلاب 1/3 لیوان
- روغن مایع 1/2 لیوان
- ماست 1 قاشق غذاخوری
- شربت بار 2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم شربت بار
- آب 1/2 لیوان
- شکر 1 لیوان
- آبلیمو تازه 1 قاشق مربا خوری
- زعفران غلیظ دم کرده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شیرازی خوشمزه
ابتدا برای تهیه کیک شیرازی تمامی مواد را از قبل بیرون بگذارید تا با دمای محیط یکی شود سپس می رویم سراغ تهیه کردن شربت بار، برای تهیه شربت بار آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب بریزید و تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید.
سپس به محضی که آب جوش آمد زعفران غلیظ را به همراه آبلیمو به آن اضافه و مخلوط کنید. زمانی که مخلوط شد حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود.
حالا مرحله ی آماده سازی کیک شیرازی است، برای تهیه تخم مرغ، شکر، پودر هل و وانیل را درون یک کاسه مناسب بریزید و به مدت 5 الی 6 دقیقه با همزن برقی در یک جهت هم بزنید.
زمانی که مخلوط تخم مرغ کش دار شد شربت به همراه گلاب را بی افزایید و به خوبی و آرامی هم بزنید تا بافت کیک خراب نشود. بعد از مخلوط کردن آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
در این مرحله روغن مایه را به کیک اضافه کنید و به همان جهتی که مخلوط کردید، مخلوط کنید. فر را بر روی درجه 170 سانتی گراد تنظیم کرده تا در چند دقیقه گرم شود.
سپس درون قالب مافین کاغذ کپسولی قرار دهید و نصف قالب را از مواد پر کنید تا کیک زمانی که در حال پخت بود از قالب بیرون نریزد.
وقتی که تمام قالب تا نیمه پر شد، کیک ها را به مدت 30 الی 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.
زمانی که دیدید، کیک های شیرازی پخته شدند اما مطمئن نبودید بر توی کیک چنگال بزنید و اگر چنگال چسبید یعنی پخته نشده است اما اگر چنگال نچسبید یعنی به خوبی پخته شده است. اگر علاقمند به تهیه انواع کیک های گوناگون و خوشمزه هستید بر روی لینک قرار داده شده کلیک کنید.
نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوشهای گیاهی علاوه بر سمزدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریعترین روش لاغری و چربیسوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفتانگیزی خواهید شد.
برای شرکت در چالش 12 کیلو لاغری با دمنوش گیاهی تا عید، همین الان میتونین مشاوره رایگان بگیرین.