پای نارگیل نوعی شیرینی است که با استفاده از دو قسمت تشکیل شده است. پای نارگیل یکی از شیرینی های کافی شاپی در ایران و دیگر کشور ها است که به راحتی در خانه تهیه می گردد. با استفاده از مواد اولیه کیک و با افزودن و کاهش بعضی از مواد می توان این شیرینی خوشمزه و با کلاس را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه پای نارگیل خوشمزه قرار گرفته است.
پای نارگیل را برای عید، مهمانی های عصرانه و یا حتی به عنوان صبحانه سرو می کنند. شما می توانید این شیرینی آسان و ساده را به راحتی برای عید و پذیرایی از مهمان هایتان تهیه نمایید. همچنین می توانید در لینک های مقابل با دستور پخت شیرینی نارگیلی و شیرینی مربایی نیز آشنا شوید. طرز تهیه این پای نارگیل خوشمزه را در ادامه مطلب مشاهده کنید.
مواد لازم برای کیک بیس
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد 1/5 پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
- شیر 3/4 پیمانه و 2 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع 1/4 پیمانه و 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای رویه کیک
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- روغن مایع نصف پیمانه
- پودر نارگیل 1 و نیم پیمانه
- پودر قند 1 و نیم پیمانه
طرز تهیه پای نارگیل خوشمزه
ابتدا برای تهیه پای نارگیل خوشمزه باید یک ظرف مناسب بردارید و در آن پودر قند را الک کنید. سپس وقتی پودر قند را الک کردید سفیده تخم مرغ را به همراه پودر نارگیل به همان ظرف اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق یا چنگال آن را خوب مخلوط کنید.
در مرحله دوم باید نصف پیمانه روغن مایع را داغ کنید و بعد از داغ شدن روغن داغ شده را کم کم به طرف اضافه کنید و پس از اضافه کردن آن را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود و حال مواد رویه کیک را کنار بگذارید و به سراغ تهیه کیک بیس بروید.
برای تهیه کیک بیس ابتدا باید یک کاسه مناسب برارید و در آن شکر، تخم مرغ و وانیل را ریخته و به مدت 5 الی 6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید طوری که کش دار و کرمی رنگ شود و بعد روغن مایع را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در ادامه شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه پس از هم زدن بکینگ پودر و آردی را که از قبل 3 بار الک کرده اید را بی افزاید و در حین اضافه کردن آن را با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود و کاملا مواد باهم یکدست شوند.
حالا درون قالب پای کپسول بگذارید و مواد کیک بیس را داخل قیف و کمی را روی کپسول ها بریزید. در ادامه روی مواد کیکی هم مواد نارگیلی را که در قیف ریختید اضافه کنید. فر را بر روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
وقتی فر گرم شد پای نارگیل ها را به مدت 35 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند. پس از گذشت این مدت زمان پای نارگیل ها را از دورن فر در بیاورید و وقتی خنک شد آن را در ظرف مورد نظر به همراه چای سرو کنید. نوش جان.
شما می توانید برای سرو کردن پای نارگیل از انواع نوشیدنی های گرم و سرد استفاده کنید. برای مشاهده انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر بر روی لینک قرار داده شده در مطلب کلیک کنید.