ماهی از غذاهای دریایی خوش طعم و با ارزش غذایی بالا می باشد که دارای محبوبیت بسیاری می باشد، ولی عده ای به دلیل بوی بد ماهی از تهیه و میل کردن آن امتناع می کنند. با توجه به مفید بودن و خوشمزگی ماهی و غذاهایی که با آن تهیه می گردد، پیشنهاد می کنیم به همین سادگی برای چنین موضوع ساده ای خود را از این غذای دریایی لذیذ محروم نکنید. در این مطلب طرز تهیه سس ماهی خوش طعم را به منظور خوش عطر و خوش طعم تر کردن آموزش می دهیم.
همان طور که گفته شد سس ماهی یک سس لذیذ با رسپی ساده و در دسترس و سالم و رژیمی و دارای چربی کم می باشد که بر روی ماهی استفاده می شود. معمولا در قسمت های گوناگون جهان جهت میل کردن همراه ماهی تهیه و به کار گرفته می گردد.
طرز تهیه سس ماهی خوشمزه به دو روش شمال و جنوب
ما در ادامه روش تهیه سس ماهی را به دو روش شمال و جنوب با شما به اشتراک می گذاریم. در هر کدام از این رسپی ها از مواد مختلف و متفاوت و نیز دستوری متفاوت استفاده می شود که متناسب با ذائقه و سلیقه خود می توانید انتخاب و تهیه نمایید.
مواد مورد نیاز
- یک قاشق سوپ خوری سرکه
- یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- یک قاشق چای خوری شکر
- 1/2 لیوان آب
- تقریبا 15 گرم فلفل دلمه ای سبز
- اندازه کافی فلفل و نمک
سس ماهی به روش شمال
ابتدا روغن زیتون را درون تابه ریخته و بر روی شعله بگذارید، پس از گرم شدن رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت بدهید تا بو و عطر خامی رب گوجه فرنگی از بین برود.
بعد سرکه، آب، شکر، فلفل و نمک را به آن بیفزایید و از شعله بکاهید تا سس ماهی به خوبی جا افتاده و طعم دار شود. در نهایت هم فلفل دلمه هایی که خرد کرده اید را به سس ماهی بیفزایید.
سس ماهی شما آماده است، مطابق دلخواه خود آن را یا درون سس خوری بریزید و یا نصف فلفل دلمه ای را ببرید و با یک برش فلفل قرمز کباب شده تزیین نماید.
مواد مورد نیاز
- 5 تا 6 حبه سیر
- یک عدد پیاز
- یک عدد سیب زمینی
- یک قاشق غذاخوری رب
- یک قاشق مرباخوری ادویه ماهی
- دو قاشق چای خوری سماق
- اندازه کافی فلفل و نمک
ادویه سس ماهی
- تخم گشنیز
- کمی شنبلیله خشک شده
- فلفل سیاه
- میخک
- زیره سبز
- زیره
- دارچین
سس ماهی به روش جنوب
در مرحله ی اول سیب زمینی و پیاز را به شکل نگینی خرد نمایید و در کناری قرار دهید. سپس ماهی را سرخ نموده و از روغن بیرون بکشید، در صورت نسوختن روغن می توانید پیازهای خرد شده را درون این روغن تفت بدهید؛ در غیر این صورت بهتر است در ظرفی جداگانه و با روغنی تمیز پیازها را تفت داده و سرخ کنید.
در این مرحله پوست سیرها را گرفته و آن ها را له و یا خرد نمایید و به پیازهای تفت خورده بیفزایید و یا یکدیگر تفت بدهید.
سیب زمینی را افزوده و حرارت را کم نمایید، درب قابلمه را قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته و سرخ گردند. درب قابلمه را برداشته و ادویه های لازم را بیفزایید.
حالا رب گوجه فرنگی را درون یک دوم پیمانه آب حل نموده و به مواد بیفزایید. ادویه ماهی، سماق، آبلیمو، فلفل و نمک را نیز به آن افزوده و زمان دهید تا سس ماهی به خوبی جا افتاده و غلیظ گردد.
نکات کاربردی
- سس ماهی را بر روی سس قرار دهید تا به خوبی ماهی به آن آغشته شده و طعم دار گردد، که البته در این حالت بهتر رقیق باشد، و یا سس ماهی را می توانید همراه ماهی میل نمایید.
- در اصل سس ماهی دارای طعمی بسیار تند می باشد که البته در صورت تمایل متناسب با ذائقه خود می توانید این میزان را کم یا زیاد نمایید.
- ماهی به همراه این سس در کنار برنج سفید میل می گردد.
در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه سس ماهی به دو روش آشنا کردیم. امیدواریم مورد توجه تان قرار گرفته باشد. با توجه به اینکه سس ها دارای تنوع بسیاری بوده و نقش مهمی در خوش طعم تر شدن غذاها و افزایش اشتها دارند برای آشنایی با انواع سس و دستور تهیه آن ها می توانید به لینک مشخص شده مراجعه نمایید. همچنین برای آشنایی با طرز تهیه ماهی شکم پر، طرز تهیه ماهی سوخاری و طرز تهیه ماهی گریل کلیک کنید.
نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوشهای گیاهی علاوه بر سمزدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریعترین روش لاغری و چربیسوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفتانگیزی خواهید شد.
برای شرکت در چالش 7 کیلو لاغری در یک ماه، همین الان مشاوره رایگان بگیرین.