عصر ایران- علاوه بر خود میوه ی آووکادو، برگهای آن را خشک کرده و بهعنوان ادویه در انواع غذاها مثل خوراک لوبیا استفاده میکنند. این برگ برای حیواناتی چون گوسفند، اسب و بز، سمی است.
خواص آووکادو سبب شده است تا این میوه راه ورود خود را به صنایع مختلف دارویی، آرایشی و بهداشتی یافته و نقش مهمی در بین مواد اولیه محصولات این حوزه ایفا نماید. این میوه که در بسیاری از مناطق دنیا نیز برداشت نشده و به عنوان یک میوه وارداتی شناخته میشود و خواص اعجاز انگیزی دارد.
نهالهای این گیاه در دهه 40 شمسی از اکوادور وارد ایران شد ولی در ابتدا دچار سرما زدگی شد ولی بعد از گذشت چند سال با آب و هوای منطقه مورد کشت مقاومت ایجاد کرده که هر کدام از این درختان در حال حاضر 500 تا 1500 عدد میوه تولید میکنند. در ایران بیش از 50 هکتار در شمال کشور به باغهای آووکادو اختصاص دارد و هر ساله حدود 100 تن میوه تولید میشود.
آووکادو حاوی فیبر، چربیهای غیراشباع سالم و ویتامینها و مواد معدنی مهم مورد نیاز بدن از جمله منیزیم و ویتامینهای ئی(E)، سی(C) و ک(K) است. پژوهشگران آمریکایی دریافتند، افرادی که یک عدد آووکادو را در قالب دو وعده غذایی در هفته میخورند، در مقایسه با افرادی که اصلا آووکادو مصرف نمیکنند، 21 درصد کمتر در خطر ابتلا به تنگی عروق کرونر قلب یا بیماری قلبی قرار دارند.(ویکیپدیا)