کیک نوعی شیرینی بسیار محبوب در تمام کشور ها است که با استفاده از مواد اولیه متفاوت و طعم های گوناگون تهیه می شود که البته کیک دارای 4 مواد اولیه اصلی چون آرد، کره، شکر و تخم مرغ است. کیک کارامبل نوعی کیک بسیار خوشمزه و متفاوت است که می توان طرز تهیه کامل کیک را در این مطلب مشاهده و تهیه کنید. طرز تهیه کیک کارامبل در این مطلب قرار گرفته است.
در سایت آرگا می توان طرز تهیه انواع کیک هایی مانند کیک شکلاتی تلخ و کیک زردچوبه قرار دارد. کیک کارامبل دارای روکشی بسیار جذاب می باشد که روکشی با استفاده از خامه و … نیست. روکش این کیک بسیا متفاوت با دیگر کیک ها است و برای داشتن روکش از مواد خود کارامبل بعد از پخت کیک استفاده می شود.
مواد لازم
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 100 گرم
- کره 150 گرم
- آرد 200 گرم
- ماست شیرین 150 گرم
- وانیل شکر 1/4 قاشق مربا خوری
- نمک 1/8 قاشق مربا خوری
- کره خنک 50 گرم
-
بیسکویت دایجستیو 100 گرم
- گردو 50 گرم
- پودر دارچین 2 قاشق مربا خوری
- شکر سفید و یا قهوه ای 50 گرم
- پودر قهوه فوری 1 الی 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه کیک کارامبل متفاوت
ابتدا برای تهیه کیک باید مواد اولیه ای که در یخچال قرار دارند را به مدت 30 دقیقه قبل از تهیه کیک بیرون بگذارید تا با دمای محیط یکی شده و کیک بیشتر پف کند. سپس آرد را به همراه بکینگ پودر 3 بار الک کنید و در کاسه ای مناسب ریخته و کنار بگذارید. بیسکوییت ها را به خوبی خرد کنید.
برای خرد کردن بیسکوییت ها می توان از یک کیسه مناسب و گوشت کوب استفاده کرد. حالا 50 گرم شکر قهوه ای و یا سفید را درون یک کاسه با بیسکوییت های خرد شده مخلوط کنید. سپس کره خنک را هم ب افزایید. با استفاده از دستان خود کره را به خورد شکر و بیسکوییت بدهید.
در ادامه گردو را از پوست در بی آورد و به صورت نگینی ریز کنید. حالا گردو و قهوه را به ظرف حاوی بیسکوییت، کره و شکر اضافه نمایید. فر را بر روی دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا فر گرم شود. قالب مورد نظرتان را بردارید و بهتر است از قلب 20 الی 22 سانتی استفاده کنید.
100 گرم شکر و کره نرم نمک بی افزایید تا دارای رنگی روشن تر شوند. 2 عدد تخم مرغ را با استفاده از چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی در بی آید. سپس 1 قسمت از 3 قسمت کارامبل و یا همان ترکیب بیسکوییت و … را در قالب بریزید و با استفاده از لیسک صاف کنید.
در این مرحله نیمی از ترکیب تخم مرغ و … را بر روی کارامبل بریزید و دوباره 1/3 دیگر کارامبل بر روی ترکیب تخم مرغ بریزید. نیم دیگر باقی مانده ترکیب تخم مرغ را اضافه و در آخر کارامبل را بریزید. کیک را به مدت 35 الی 40 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه بگذارید.
با استفاده از یک چنگال و یا خلال دندان می توان فهمید که کیک پخته است یا نه، خلال دندان را درون کیک فرو کنید و اگر چسبید یعنی به زمان بیشتری به پخت دارد وگرنه پخته است. برای مشاهده انواع کیک های متنوع و خوشمزه بر روی لینک قرار گرفته شده کلیک کنید.